YouSee

Se YouSee TV når du er på ferie i EU fra 1. april

YouSee fjerner geoblokering i EU på deres TV streaming fra 1. april. Det betyder således at du kan streame dit YouSee TV via deres app også når du ferie i et af EU af landene.

Konkret kan man tage benytte YouSee TV i op til 30 dage ad gangen i et andet EU land end Danmark. Der vil hos YouSee ikke være nogen undtagelser for, hvad man kan se i udlandet, når man både har TV- og bredbåndsabonnement hos selskabet og dermed adgang til net-TV-universet. Alle ens TV-kanaler, TV-arkivet med optagelser af ældre udsendelser, alle ens streamingtjenester man abonnerer på gennem YouSee som C More, HBO, Viasat Film (Viaplay) er med.

EU valgte sidste år at forbyde de såkaldte geoblokeringer. Ifølge EU strider de mod tanken om et indre marked i de 28 EU-lande.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

”Danskerne er i stigende omfang interesseret i at tage både deres underholdnings- og nyhedstjenester med på ferie eller forretningsrejse i EU. Det her er derfor en fantastisk nyhed for vores kunder og med til at give dem endnu større fleksibilitet i forhold til den store mængde af film, serier, nyheder og sport, som de allerede nu har adgang til via vores streamingtjeneste,” siger Jacob Mortensen, tv-direktør i YouSee.

”Mange af vores kunder sætter stor pris på de nye roamingmuligheder. Det, at de nu også kan bruge deres EU-data til at se tv direkte fra swimmingpoolen eller lytte til deres yndlingshit på vej ned af skiløjpen, er endnu et vigtigt skridt i vores ambition om at højne vores kunders digitale liv og give dem mulighed for at tilgå deres indhold, når og hvor det passer dem bedst,” siger Kasper Ørtvig, mobildirektør i YouSee.

Eftersom det er nye EU regler, så får kunder hos eksempelvis Stofa og Boxer også samme mulighed fra 1. april.

 

Sådan streamer du tv, sport og musik i hele EU

  • Som kunde hos YouSee kan du fra 1. april streame din tv-pakke via tv.yousee.dk eller direkte i YouSee TV & Film-appen i hele EU.
  • Du kan også lytte til musik via YouSee Musik-appen – både i og uden for EU. Musiktjenesten er nemlig tilgængelig i hele verden.
  • Når du er på wi-fi i andre EU-lande, kan du naturligvis også streame hele tv-pakken ubegrænset – og samtidig undgår du at bruge af din roaming-pakke på mobilabonnementet.
  • Du kan tage din tv-pakke og din musik med dig i op til 30 dage ad gangen. Herefter skal du bruge din enhed i Danmark, før du kan se tv, film og serier via YouSee i EU igen.
  • Du kan se præcis det, du kan se derhjemme, men vær opmærksom på, at det pga. rettigheder kræver et tillægsprodukt, hvis du vil have adgang til TV 2 udenfor hjemmet.
  • Som en hovedregel bruger man ca. 60 MB til at streame en times musik, mens man bruger ca. 600 MB på en times tv-streaming
  • Alle nyere mobilkunder hos YouSee har YouSee Musik med i abonnementet, og alle tv-kunder har adgang til hele deres tv-pakke plus mange timers on demand underholdning via tv.yousee.dk og app’en ’YouSee TV & Film.
Kilde: YouSee presse

Image

I samme kategori

Back to top button