Se YouSee kabel-tv på iPad og iPhone

| torsdag 10. nov, 2011 10:30 | 0 Kommentarer

YouSee iPad iPhneLandets største tv-udbyder, YouSee, har frigivet en app, som giver adgang til at se op til 42 live tv-kanaler på iPad eller iPhone.

Den ny app er en kombineret tv-guide og -afspiller. Alle danskere med en iPad eller iPhone kan benytte tv-guiden, men indtil videre er det kun selskabets egne bredbåndskunder, der kan bruge den indbyggede tv-afspiller.

”Vores tv-vaner er under stor forandring i disse år, og forbruget breder sig blandt andet fra dagligstuen til andre rum og fra stuealteret til andre skærme som f.eks. computere og mobile enheder. Vores mål er, at man skal kunne se tv i alle rum og på alle enheder i hjemmet, og det gælder selvfølgelig også iPad og iPhone,” siger udviklingsdirektør Anders Blauenfeldt, YouSee.

YouSee’s app kan hentes gratis i Apple’s App Store. App’en registrerer automatisk, om brugeren er koblet på nettet via YouSee-bredbånd og dermed også har adgang til at se tv. App’en kan indstilles til at varsle brugeren om, hvornår et givent tv-program begynder, og den kan desuden oplyse om de aktuelt mest sete tv-programmer på baggrund af live data fra andre YouSee-brugere.

YouSee har siden 2009 tilbudt egne kunder at kunne se tv via PC og frigav tillige i 2010 en tv-guide til iPhone og Android-telefoner. Med flere end 150.000 download er den blandt de mest populære danske app.

YouSee forventer at frigive en beta-version af en app til Android-telefoner i løbet af nogle uger.

Flere oplysninger om iPad app’en på yousee.dk/itv

For download:  http://itunes.apple.com/dk/app/yousee/id476306715?mt=8     

Kilde: YouSee presse

Del på:

Gemt under:: YouSee