Waoo

Se Waoo film flere steder

waoo logoNu er kunder hos Waoo! ikke længere bundet til fjernsynsstuen, når de lejer film. Waoo!’s kunder kan både se en lejefilm på en computer på deres Waoo! fiberbredbåndsforbindelse og på flere TV samtidig. Kunderne behøver heller ikke at være det samme sted i filmen, mens de ser den. De kan eksempelvis starte filmen op med en halv times mellemrum på en computer og på et eller flere TV. Filmen kan ses for samme lejepris på både TV boks og computer.

”Det er vores ambition at tilbyde vores tjenester til vores kunder, uanset om det er på nettet eller på TV’et. Derfor åbner vi nu op for cross-platform lejefilm, og hos os behøver vores kunder ikke at se filmen samtidig på de forskellige enheder. Man kan selvfølgelig fortsat se filmen så mange gange det passer en inden for 24 timer, men nu blot på flere platforme uafhængigt at hinanden. Vi lægger ud med cirka 300 film på nettet, og der kommer hele tiden flere til” forklarer Waoo!’s administrerende direktør Anders Christjansen.

Høj streaming kvalitet

Waoo! streamer Web TV i markedets højeste kvalitet på internettet, nemlig i op til 3 Mbit/s. Det er en hastighed, som de nyere computere kan udnytte. Har en kunde en ældre computer, tilpasser hastigheden sig kundens computer og bliver lavere – det kaldes adaptive streaming. Derfor fungerer Waoo! Web TV og filmleje også på lidt ældre computere.

”Det ville endda ikke være noget problem for os at øge streaming-hastigheden yderligere, fordi vi og vores kunder har masser af kapacitet i Waoo!’s hurtige fiberbredbåndsforbindelser med hastighedsgaranti,” siger Anders Christjansen.

 

I første omgang lanceres lejefilm på nettet til PC og til Mac. Waoo! Web TV fås fortsat også til iPad. Såvel lejefilm som Web TV leveres gennem Waoo!’s Web TV portal på nettet, waoo.tv, der er inkluderet i abonnementet på Waoo! Stor TV Pakke. På TV’et kan Waoo!’s kunder vælge mellem cirka 2.500 lejefilm, hvoraf de cirka 300 er til rådighed på nettet fra starten af. Prisen for at leje en film er den samme på TV og på nettet, og prisen stiger ikke, selv om man i løbet af lejeperioden på 24 timer både ser filmen på nettet og på et eller flere TV.

I samme kategori

Back to top button