TV-Nyt

Se UEFA EM-lodtrækningen direkte på Kanal 5

EM fodbold 2016Hvem skal Danmark møde til EM kvalifikationen? Søndag den 23. februar kl. 12.00 sender Kanal 5 direkte fra UEFA EM-lodtrækningen, hvor det afgøres, hvem det danske landshold skal op imod for at kvalificere sig til den eftertragtede turnering.

Der sendes direkte fra sportsstudiet, hvor Dan Sørensen sammen med de to danske europamestre fra ´92, John ”Faxe” Jensen og Morten Bruun, giver deres vurdering og bedømmelse af både Danmarks gruppe og de mange andre kvalifikationsgrupper, som bliver udtrukket i Nice. Reporteren Kian Fonoudi er på plads i Nice og vil få kommentarer fra Morten Olsen og flere af de andre landstrænere fra Danmarks pulje.

Hvem venter Danmark? Bliver det en let eller svær pulje?
Den danske EM-helt John ”Faxe” Jensen siger: ”Det er altid spændende at følge en EM-lodtrækning, da det oftest har stor betydning for vores landshold, hvor stor chancen er, for at kvalificere sig til EM-slutrunden. Jeg håber ikke, vi kommer til at trække Tyskland eller Spanien, det må være de to værste modstandere, men kan vi have heldet med os i lodtrækningen, vil jeg håbe på Grækenland eller Portugal”.
Danmark er seedet blandt de næstbedste, hvilket betyder, at vi blandt andre ikke kan møde vores svenske naboer eller de meget talentfulde belgiere, som i øjeblikket ligner et af Europas bedste hold. Når grupperne er fastlagt, kan Morten Olsen sammensætte EM-strategien, som for første gang vil komme i spil mellem den 7. og 9. september 2014.

SBS Discovery Media har stor erfaring med fodboldtransmissioner fra blandt andet den engelske Premier League og FA Cup samt Primera Division. SBS Discovery Media var også på banen med fire af landsholdets udekampe i den netop afsluttede VM-kvalifikationsturnering, hvor kampen mod Tjekkiet blev vist på Kanal 5, og kampene mod Bulgarien, Malta og Armenien blev vist på 6’eren.

De øvrige kvalifikationskampe fra både landsholdets kommende gruppe og de øvrige otte grupper vil blive fordelt mellem Kanal 5 og 6’eren.

Kanal 5 er talstærkt på plads og dækker EM-lodtrækningen den 23. februar fra kl. 12.00.

Kilde: Kanal 5

I samme kategori

Back to top button