Streamingnyt

Se traileren til Adam Prices norske Netflix originalserie Ragnarok

Netflix har frigivet den officielle trailer for Ragnarok. Serien er skrevet af prisvindende forfatter Adam Price (Herrens Veje, Borgen) og vil få eksklusiv premiere på Netflix verden over den 31. januar 2020.Ragnarok | Officiel trailer | Netflix
Ragnarok | Officiel trailer | Netflix

Annonce - artiklen forsætter nedenunder


Netflix beskriver Ragnarok som et coming-of-age drama inspireret af den nordiske mytologi – men med nye og overraskende vinkler. Historien finder sted i den lille, fiktive by Edda, der ligger midt i den storslåede norske natur. Her følger vi byens indbyggere, og det viser sig hurtigt, at ikke alle er, hvem de udgiver sig for at være. Sammen med dem oplever vi en verden, der har ændret sig drastisk; til smeltende poler, varme vintre og kraftige regnfald. Nogle vil mene, at vi er på vej mod endnu et Ragnarok. Medmindre nogen griber ind i tide.

De seks afsnit i den norsk-sprogede serie er produceret af det danske produktionsselskab, SAM Productions. Adam Price fungerer som skaber, forfatter og executive producer. Han er i selskab med executive producent Meta Louise Foldager Sørensen (Antichrist, Melancholia), producer Stine Meldgaard Madsen (Friheden, Mercur), script executive Emilie Lebech Kaae og instruktør Mogens Hagedorn.

Kilde: Netflix presse

I samme kategori

Back to top button