TV-NytStreamingnyt

Se opvarmningskampene til EM slutrunden – TV-Guide her

Der er godt gang i forberedelserne til EM slutrunden som starter 11. juni. Op til denne spilles en række træningskampe. Danmark møder Tyskland og Bosnien og begge kampe vises på Kanal 5.

Kampen mod tyskerne spilles onsdag den 2. juni i Østrig. Optakt kan følges fra kl. 19.00 på discovery+ og Kanal 5.

Fire dage efter er det danske landshold tilbage på dansk grund, nærmere bestemt Brøndby Stadion. Her venter Bosnien-Herzegovina, som man slet ikke skal undervurdere, hvis de stiller med profiler som Serie A-målræven Edin Dzeko og midtbanegeneralen Miralem Pjanic.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Faktisk har Danmark ikke slået Bosnien-Herzegovina i de seneste fire indbyrdes opgør. Se med den 6. juni med optakt fra kl. 16.00 på discovery+ og Kanal 5.

Zak Egholm er vært for landsholdsdækningen. Han får selskab af Thomas Gravesen, Lars Jacobsen til begge testkampe, mens Flemming Povlsen også gæster studiet, når Danmark møder Tyskland. Peter Piil og Brian Laudrup står for kommenteringen af de vigtige kampe.

EM nærmer sig hastigt, og de fleste af os er nysgerrige på at se, hvad Herrelandsholdet har i sig, når det virkelig gælder. De kommende kampe mod Tyskland og Bosnien-Hercegovina bliver en generalprøve før slutrunden, og alle spillere er til en afgørende eksamen. Vi har tidligere set, at flere skæbner bliver afgjort i absolut sidste øjeblik. Discovery går all in på at følge Kasper Hjulmands forberedelser, og vi kommer til at mandsopdække A-landsholdet helt tæt de to næste landskampe, siger Søren Klæstrup, Head of Sports hos Discovery Networks.

Du kan se en række yderligere kampe på 6’eren og det hele kan naturligvis streames på Discovery+ og Eurosport Player.

Kilde: Discovery Networks presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button