Streamingnyt

Se ny Dicte episode gratis på TV 2 Play

dicte sæson 2 TV 2 gratis onlineOnsdag aften sender TV 2 nye afsnit af Dicte sæson 2 TV 2. Kan du ikke vente med at se næste Dicte på TV 2 onsdag aften, så kan du se afsnittet gratis allerede nu.

TV 2 Play tjenesten tilbyder første afsnit ganske gratis, hvilket betyder at du kan se det helt uden at logge ind eller noget.

Du kan se afsnittet gratis via linket her

Men du kan faktisk også se nye afsnit gratis, også snigpremiere på de næste afsnit før det sendes på TV 2. TV 2 Play har lige nu 30 dages gratis prøve på On Demand pakken for nye kunder, der giver dig adgang til TV 2’s arkiv af serier, film og programmer, når du vil herunder altså også Dicte.

Klik her for at oprette dig som bruger på TV 2 Play og se Dicte gratis i 30 dage

TV 2 Play abonnement koster fra 59,- op til 119,- for det store abonnement med live streaming af alle TV 2-kanalerne, og hele det store tv-arkiv med film, serier og programmer.

Har du misset et afsnit kort tid efter det er sendt, så er en mulighed også tjenesten Watz Me Know, hvor du kan gå op til 48 timer tilbage.

5. afsnit af Dicte sæson 2

Roses venindes lillesøster er en provokerende og utilpasset 12-årig. Rose og veninden tager hende med til fest, men hun forsvinder, og Rose vækker Dicte for at få hende til at hjælpe med at lede efter pigen. Da Dicte og pigerne ikke kan finde lillesøsteren, får Dicte brug for Wagner, som modvilligt går ind i sagen. Men der er ingen spor af pigen, der synes som sunket i jorden, og som tiden går, peger tingene på, at der er begået en forbrydelse.

6. afsnit af Dicte sæson 2

Wagner er gået ind i sagen om at finde Roses venindes lillesøster. Alle spor peger på, at hun er blevet kidnappet, og Wagner mistænker nogle østeuropæiske indbrudstyve. Imens tager Dicte sagen i egen hånd og følger et spor, der fører til en pædofil mand, der chatter med unge piger. Men er forbrydelsen allerede sket? Kan Dicte og Wagner finde pigen, før det er for sent?

I samme kategori

Back to top button