TV-Nyt

Se forårets nye programmer på Kanal 4 og Kanal 5

SBS Discovery Media – Forår 2015Til foråret satser Kanal 5 og Kanal 4 massivt på danske egenproduktioner. Hele 17 danske programformater er på vej til seerne, hvoraf otte er helt nye. ”Ex’ernes kamp” med Pelle Hvenegaard, ”Tag pengene og løb” med Ibi Makienok og ”Det perfekte match” med Oliver Bjerrehuus er blot nogle af de store programnyheder, der er på vej til seerne til foråret.

”Jeg er virkelig stolt af det forår, vi har på vej til seerne. Det byder på programmer, som på hver deres måde ikke bare er vildt underholdende og spændende, men også tankevækkende og udfordrende. Med det store nye reality-format ”Ex’ernes kamp” vil vi bogstaveligt bevise tesen om, at forældre kan gå gennem ild og vand for deres børn. I ”Tag pengene og løb” er jeg sikker på, vi får folk til at diskutere, hvad de selv ville gøre, hvis de pludselig fik stukket en kuffert med 100.000 kroner i hånden med beskeden om, at pengene er deres, hvis de vel at mærke kan holde kufferten skjult i 30 timer med et hold skrappe efterforskere lige i hælene”, fortæller Programdirektør Maiken Wexø og fortsætter:

”Med ”Det perfekte match” til Kanal 4 har vi skabt et program der rummer store følelser, kærlighed og drama i en smuk cocktail. Programmet vil helt sikkert få danskerne til at forholde sig til, hvordan vi vælger vores partnere. Og så følger vi kendisparret Lai Yde og Mie Moltke. I en tid, hvor det er blevet stuerent at tale om tantrasex og sprøjteorgasmer i frokostpausen, kommer vi nu med programserien”Sex, Lai og Mie” med kendisparret Lai Yde og Mie Moltke. Nysgerrigheden er større end nogensinde på, hvordan vi kan få et bedre sexliv, og det giver Lai og Mie mange skønne bud på. Det bliver et stærkt forår på SBS Discovery, som man godt kan begynde at glæde sig til,” siger Maiken Wexø, programdirektør hos SBS Discovery Media.

Læs mere om forårets programmer i vores 2 separate artikeler.

Foråret på Kanal 4

Foråret på Kanal 5

Kilde: SBS Discovery

I samme kategori

Back to top button