TV-Nyt

Forårets TV på Kanal 5

DIGITALT.TV har kigget på hvad du kan se frem til i løbet af foråret på Kanal 5. Læs mere herunder om både reality, dokumentar og EM fodbold.

Ex’ernes kamp – Hvor langt vil du gå for 1 million til dit barn?

Exernes kamp Kanal 5De helt store følelser er på spil, når ni fraskilte forældrepar flytter ind i en hacienda på Fuerteventura. De kæmper hver især sammen med deres ex. Og de kæmper om en million kroner til dem, der betyder allermest: Deres fælles børn.

Er det muligt at slå en streg over gammelt nag og bitre skilsmisser, hvis det gælder noget virkeligt vigtigt? Det er det store spørgsmål i forårets nye, store realityprogram ”Ex’ernes kamp” på Kanal 5.

En million kroner er på højkant, når ni fraskilte forældrepar flytter ind i en hacienda på Fuerteventura. Her venter der ex’erne en række benhårde konkurrencer og vilde udfordringer, der kræver, at de stoler på hinanden, kommunikerer og ikke mindst samarbejder – hvis de vil vinde og komme videre i konkurrencen om millionen. Men, ex’erne kæmper ikke for sig selv. De kæmper for noget endnu vigtigere: deres fælles børn. Præmien bliver nemlig sat ind på en spærret konto til børnene, der først får pengene udbetalt, når de fylder 18 år.

På den golde vulkanø Fuerteventura styrer Pelle Hvenegaard sikkert ex’erne igennem de seje konkurrencer i det hårde udskillelsesløb, som de modigt har kastet sig ud i. Hver uge må et par vinke farvel til drømmen om at rejse hjem til deres børn med en million kroner.

Ex’ernes kamp er baseret på det originale, israelske format ”The Extra Mile”, der første gang blev vist på den israelske Channel 10 og leverede det højeste premiere-tal på kanalen nogensinde. Erfaringerne fra Israel har vist, at selvom det kun er et par, der vinder den store gevinst, så kommer langt størstedelen af ex-parrene alligevel hjem med noget i bagagen. Nemlig evnen til at samarbejde bedre.

Tag pengene og løb

tag pengene og løb kanal 5
Hvad ville du gøre, hvis du blev tilbudt 100.000 kroner – og den eneste betingelse er, at du kan gemme dem for nogle af landets skrappeste efterforskere? Det er det store spørgsmål i Kanal 5’s nye, nervepirrende underholdningsprogram ”Tag pengene og løb”.?Tempoet er højt og pulsen endnu højere, når Ibi Makienok stopper en række helt almindelige folk på gaden forskellige steder i Danmark og giver dem deres livs mest uventede chance. Med sig har hun en kuffert med 100.000 kroner. Pengene er deres – hvis de vel at mærke formår at gemme kufferten så godt, at programmets benhårde efterforsker- og afhøringsteam ikke finder frem til den.

”Tag pengene og løb” går i al sin enkelthed ud på, at to personer, der kender hinanden – de kan være venner, familiemedlemmer eller kærester – får udleveret en kuffert med 100.000 kroner. En bil og en time er, hvad parret har til at finde det perfekte skjulested til kufferten, inden de to bliver tilbageholdt og eskorteret til hovedkvarteret, hvor de bliver indsat i hver sin isolationscelle.

Herefter tager nogle af landets skrappeste afhørere og efterforskere over. 30 timer har de til at finde ud af, hvor parret har gemt kufferten. De to deltagere må ikke nægte at svare under de benhårde forhør, men de må lyve, svare vævende eller finde på alle mulige bortforklaringer. Bliver kufferten fundet af efterforskningsteamet, er det bare ærgerligt for parret. Bliver den ikke fundet, har parret derimod vundet de 100.000 kroner, der er i kufferten.

”Tag pengene og løb” er oprindeligt udviklet i Irland af Warner og er blevet vist på amerikanske ABC Networks i 2011 med Jerry Bruckheimer som producent. I Danmark er det produktionsselskabet Eyeworks, der står bag det hæsblæsende program, der ikke blot er et forrygende gameshow med den perfekte forbrydelse som omdrejningspunkt. Som programmet skrider frem, får seerne nemlig også et unikt indblik i, hvordan efterforskningsarbejde udføres i praksis. Og hvordan anholdte reagerer under pres, og når de bliver udsat for forhør.

De beskidte helte

De beskidte helte Kanal 5

”De beskidte helte”, Kanal 5’s nye reportageserie, følger et hold hårdtarbejdende mænd, der rykker ud og hjælper dér, hvor almindelige mennesker må give op: Når en kælder svømmer over efter et skybrud; når politiet finder en dødligger; når en ældre dames faldstamme knækker; eller når rotter og kakerlakker flytter ind, så rykker vores helte ud.

I daglig tale er de sanitører, vagtledere og skadedyrseksperter, men hvor skaden er sket, er de vores allesammens helte – ”De beskidte helte”.

Danmark er et af de lande i Europa med allerflest indbrud – i alt sker der fem indbrud i timen. I ”Det store indbrudseksperiment” spørger Kanal 5 og værten Thomas Mygind, hvad skal der til for at holde tyvene væk?

Serien besøger fem af landets mest indbrudshærgede kvarterer, hvor beboerne har sagt ja til at være med i et grænseoverskridende psykologisk eksperiment. Nogen af dem bliver udsat for et indbrud begået af forhenværende kriminelle. Beboerne i kvarteret har ingen anelse om hvilke hjem, det går ud over.

Når indbruddet har fundet sted, gennemgår et sikkerhedsteam de ramte familiers hjem, og herefter får familierne selv mulighed for at vælge en sikkerhedspakke. Men har de valgt rigtigt? Det bliver testet, når tyvene vender tilbage.

I en helt ny programserie på Kanal 5 følger vi kendisparret Mie Moltke og Lai Yde, som sammen har gennemgået en fantastisk kærlighedsrejse.

Mie har udviklet sig fra genert og hæmmet dansepige til tantradyrkende swingerpige – og for Lai har livet taget en drejning fra hæmningsløs vildbasse, konstant på jagt efter sex med skiftende partnere, til familiefar for parrets søn, Mio.

Sammen er parret nu på en fælles mission, hvor de vil hjælpe danske par med at booste sex- og kærlighedslivet. Der vil være masser af konkrete tips, tricks og fakta samt en masse inspiration.

EM i fodbold

Arnesen_Cornelius_Laudrup

Kanal 5 sørger i 2015 for kvalitetsdækning af alle det danske fodboldlandsholds kampe. Det gælder både venskabskampene mod USA og Frankrig til marts og den vigtige EM Kval-kamp mod Serbien i Parken til sommer.

Trekløveret Mette Cornelius, Frank Arnesen og Brian Laudrup dækker de vigtige kampe fra studiet, mens kommentatorduoen Peter Piil og Morten Bruun er på plads ved mikrofonerne – både ude og hjemme.

Dit hjem i vores hænder

Dit hjem i vores hænder Jesper Gadegaard og Eva Nabe Poulsen Kanal 5

Igen til foråret tager en række kendte danskere arbejdstøjet på og svinger hammer og malerpensel i konkurrencen om at lave den bedste makeover i nogle helt almindelige danske hjem.

Men det er ikke kun boligerne, der denne gang får en makeover. Programmet har også fået en lille en af slagsen. Den tidligere vejrvært, Eva Nabe Poulsen, vil nemlig hver uge lede de to kendis-kombattanter sikkert gennem strabadserne, og ved sin side har hun indretningsstylisten, Jesper Gadegaard, der vil bedømme kendissernes færdige resultater.

Men den sande prøve står dog for alvor først, når resultatet af kendisserne anstrengelser bliver afsløret for den familie, der til daglig bor i huset. For her vil det store spørgsmål om, hvorvidt hjemmets beboere vil kunne leve med den nye stil efterfølgende, blive besvaret.

Dit hjem i vores hænder er boligprogrammet, hvor den står på knofedt og kreative udfoldelse. På fire dage skal kendisserne forvandle fire rum i en bolig. Til hvert rum har de blot 10.000 kroner og otte arbejdstimer til rådighed. Derudover har hver kendis også en ven – og en professionel handyman – til at hjælpe sig.

Optagelserne er i fuld gang, og derfor vil de medvirkende først blive afsløret senere på foråret.

Janni og Karsten – på fri fod

Janni og Karsten – på fri fod Kanal 5

Den står på latter, drama, skænderier og endnu flere af Karstens uforglemmelige guldkorn, når Kanal 5’s famøse reportageserie om milliardæren og Oddset-pigen fortsætter til foråret.

Første sæson sluttede, da Janni Mathorne blev efterladt i Horserød Statsfængsel, hvor hun skulle afsone sin bedrageridom. Nu er Janni tilbage i friheden, forenet med sin store kærlighed Karsten Ree, og sammen skal de begge finde tilbage til hverdagen igen – som en hverdag nu engang ser ud i det mondæne Vedbæklund, der ligger på den rigtige side af Strandvejen.

Helt eksklusivt følger vi Jannis tid bag tremmerne i Horserød Statsfængsel, hvor tiden slås ihjel med fast arbejde i fængslets vaskeri, mens Karsten forsøger at klare livet alene på Vedbæklund i rollen som reservefar for Jannis elskede hunde Coco og Bugatti. Og vi er helt tæt på, når parret genforenes og atter skal forsøge at finde fodfæste i deres turbulente parforhold.

Derudover byder anden sæson også på en række uforglemmelige øjeblikke, som når Karsten for en sjælden gangs skyld spenderer tusindvis af kroner på juleshopping i London; når ”Sovse-Jørgen” pludselig er forsvundet; når Karsten agerer model i en erotisk fotosession arrangeret af Janni; og træd i Jannis fodspor, når hun lærer en helt ny betydning af at gå på jagt til Karstens årlige herre-fasanjagt på Kragerup gods.

Det – og meget mere – er alt sammen i anden sæson af Janni og Karsten – På fri fod.

Kongerne – Vilde i varmen

Kongern - vilde i varmen Kanal 5

Scenen er sat til den absolut vildeste sæson nogensinde, når Kongerne udforsker nye smagsoplevelser, nye udfordringer og ikke mindst nye fester – på usikker grund i Thailand.

”Kongerne” er i den nye sæson rejst til Thailand, og de otte deltagere kan se frem til deres livs oplevelse. De indlogeres i en eksklusiv villa i ferieparadiset Phuket, og her skal der festes igennem. Men … der venter også den festglade flok nogle helt uforglemmelige oplevelser.

I hvert program stilles de ansigt til ansigt med en række grænseoverskridende prøvelser til lands og til vands og i luften. For godt nok er de konger på dansegulvet om natten, men nu skal de vise, om de mestrer det til tider udfordrende Thailandske køkken, og om de ’overlever’ en overnatning blandt slanger og kryb i den Thailandske jungle. Ikke just en cocktail som Kongerne normalt er vant til at bunde – men, konge om natten, konge om dagen!

Heartless – nye afsnit

Heartless nye afsnit Kanal 5

Til foråret lader Kanal 5 og Fridthjof Film igen den danske dramaserie ”Heartless” rulle over skærmen. Denne gang med tre helt nye og skelsættende afsnit om tvillingerne Sebastian og Sofie, der kæmper for at forstå den forbandelse, de begge er ramt af: For at overleve er de to søskende nødt til at suge livskraft ud af andre mennesker. Hvis de ikke stopper i tide, brænder deres ofre op.

Mørke hemmeligheder hjemsøger fortsat gangene på kostskolen Ottmannsgaard, og der er splittelse og opgør i vente. I de nye afsnit bliver Sofie og Emilies forhold sat på prøve, nu hvor Emilie kender Sofies hemmelighed. Emilie er splittet mellem kærligheden til Sofie og sin kærlighed til familien. Samtidig kommer søskendeparret tættere på at forstå deres oprindelse og den forbandelse, der forfølger dem, men deres søgen på svar får farlige konsekvenser. Spørgsmålet er, om der findes andre forbandede på Ottmannsgaard end Sofie og Sebastian..

Serien, der er solgt til mere end 40 lande, har en skare af Danmarks spirende, unge skuespillere på rollelisten – blandt andre Sebastian Jessen (Den skaldede frisør), Julie Zangenberg (Klatretøsen) og Julie Christiansen (Råzone).

Spøgelsesjægerne sæson 3

Spøgelsesjægerne sæson 3 Kanal 5

I den 3. sæson af ”Spøgelsesjægerne” skal vi med de to grupper Ghosthunting.dk og Dansk Parapsykologisk Aspekt (DPA) på jagt efter spøgelser. De passionerede medlemmer af de to grupper vil gå hele vejen for at finde det endegyldige bevis på paranormal aktivitet.

At jage spøgelser er ikke blot en opgave, men en livsstil. Derfor bruger en rigtig spøgelsesjæger også en stor del af sin fritid på spøgelser. De to dedikerede grupper, Ghosthunting.dk og DPA med henholdsvis Thomas Andersen og Kim Søndergaard i front, er tilbage med en ny gysende sæson, der byder på både kærlighed, drama, flirt, spøgelser og nye paranormale opfindelser, som kan afsløre spøgelser på hjemsøgte steder i ind- og udland.

Politijagt

Foråret på Kanal 5 byder på en ny omgang Politijagt, og i denne sæson følger vi blandt andet Vlado, når han tager turen til Utah for at besøge sine amerikanske kolleger i ”Utah Highway Patrols”. Vlado er med helt tæt på, hvad end det drejer sig om at opsnappe ulovligt produceret narko i Californien eller finde en vandrer, der er forsvundet i Utahs svært fremkommelige bjerge.

På dansk jord følger Politijagt Henrik fra Midt- og Vestsjællands Politi og Peter og Jørgen fra Nordsjællands Politi, når de stopper og konfronterer de tusindvis af bilister, der hvert år sætter vores liv på spil med for høj fart eller sprit i blodet. Betjentene sætter alle kræfter ind i kampen for at stoppe Danmarks farligste trafikanter, og i år gør de brug af nye beføjelser til at beslaglægge spritbilisters biler, når promillen er over 2,0.

Film og serier i foråret på Kanal 5

Cyberchikane, voyeurisme og seksuelle besættelser udgør et højaktuelt udgangspunkt for Kanal 5’s nye psykologiske thrillerserie ’Stalker’. Jack Larsen og Janice Lawrence (Maggie Q og Golden Globe-vinder Dylan McDermott) udgør en lille, men central del af LAPD’s afdeling for ’stalking’.

Jack Larsen er for nyligt blevet overført til enheden fra New York Citys drabsdivision, hvor hans kontroversielle adfærd og stærke personlighed ofte voldte ham problemer – men nu viser sig værdifulde i det nye job. Hans chef, løjtnant Beth Davis, er en stærk og ekstremt fokuseret kvinde, som er drevet af én ting: Sin voldsomt traumatiske fortid. Med resten af ??’stalker-teamet’, ivrige Ben Caldwell og kløgtige Janice Lawrence, er det nu Larsen og Davis’ opgave at profilere stalkerne og deres ofre, inden sagerne eskalerer – og i værste fald får et fatalt udfald. Alt imens forsøger de begge at holde deres personlige kæpheste i skak.

Også 2014-serier som ’Resurrection’ og ’The 100’ vender tilbage med nye sæsoner, mens helt nye afsnit af Kanal 5-klassikerne ’CSI’ og ’Criminal Minds’ (fra det nye år også med Jennifer Love Hewitt på rollelisten) naturligvis også finder vej til skærmen i 2015.

Kilde: SBS Discovery presse

I samme kategori

Back to top button