Streamingnyt

Se ‘Er det ikke dig fra Dybvad?’ – eksklusivt på TV 2 PLAY

Dybvad på TV 2 Play
Foto: Mew

TV 2 PLAY sender direkte fra Bremen Teater, når Tobias Dybvad optræder med sæsonens sidste onemanshow ‘Er det ikke dig fra Dybvad?’ lørdag 14. november.

Hele året har Tobias Dybvad turneret med sit onemanshow ‘Er det ikke dig fra Dybvad?’, som har trukket tusindvis af publikummer til over hele landet. Den sidste optræden med showet finder sted på Bremen Teater, og showet kan følges direkte på TV 2 PLAY, der som eneste TV 2-kanal sender det.

Eksklusivt på TV 2 PLAY

Tobias Dybvad har i mere end 11 år været en banebrydende spiller på den danske standup-scene. Og selvom han hele tiden har haft en trofast fanskare og løbende har modtaget flotte anmeldelser for sit komiske talent, var det som vært for tv-successen ‘Dybvaaaaad’ på TV 2 ZULU, at hans evner som komiker for alvor kom frem i rampelyset. Lige nu sender TV 2 ZULU sjette sæson af showet, som også kan ses TV 2 PLAY.

Nu går TV 2 PLAY en anden vej end on demand-vejen med comedy med en direkte transmission udelukkende på TV 2 PLAY.

– Det at sende live er en helt klassisk tv-disciplin fra den gamle verden. Vi har kæmpe succes på TV 2 PLAY for tiden, og vi prøver hele tiden nye tiltag. Nu forener vi så den gamle tv-virkelighed med vores nye platform, når vi transmitterer Tobias Dybvads standupshow live på TV 2 PLAY, fortæller Sune Roland, som er kanalchef for TV 2 ZULU og TV 2 PLAY.

Se ‘Er det ikke dig fra Dybvad’ direkte på TV 2 PLAY lørdag 14. november kl. 21.20. Efter den direkte udsendelse vil showet også kunne ses on demand.

I samme kategori

Back to top button