Streamingnyt

Se den første teaser for Susanne Bier’s HBO serie

Susanne Bier instruerer alle seks episoder af ny, stjernespækket miniserie, der får premiere på HBO Nordic til maj. The Undoing er baseret på bogen You Should Have Known (Det burde du have vidst).

I The Undoing møder vi Grace Sachs (Nicole Kidman), der lever lige præcis det liv, hun altid har drømt om. Hun er en succesfuld psykolog, der er i gang med at få udgivet en bog. Hun har en hengiven mand (Hugh Grant), og sammen har de en søn, der går på en prestigefyldt privatskole i New York. Men et par uger før, hendes bog skal udgives, styrter Graces verden sammen omkring hende, og hun står pludselig over for et voldsomt dødsfald. Samtidig er hendes mand forsvundet, og en række overraskende afsløringer om hendes liv viser sig lidt efter lidt.

Grace står tilbage med den ubehagelige anerkendelse af, at hun har glemt at lytte til de selvsamme råd, hun har givet andre. Hun skal nu lægge ét liv bag sig og starte et nyt.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Foruden Kidman og Grant medvirker også Donald Sutherland, Edgar Ramirez, Lily Rabe, Ismael Cruz Cordova, Matilda De Angelis og Noma Dumezweni.

Sofie Gråbøl spiller chefanklager, Catherine Stamper.

David E. Kelley har skrevet manuskript og er også seriens executive producer sammen med Kidman, Per Saari, Bruna Papandrea og Susanne Bier.

https://youtu.be/zG1ZQERAlGQ

Kilde: HBO Nordic presse

I samme kategori

Back to top button