TV-Nyt

Se de nye danske efterårsprogrammer på TV3

TV3 byder ud over gamle kendinge som Robinson og Masterchef også på 2014 nyheder. Se dem herunder.

Slip køterne løs

Uhyggen breder sig for alvor i efteråret på TV3, når køterne slippes løs i den nye uhyggelige og skræmmende satsning ”Slip Køterne Løs”. Tre venner bliver sendt ind i en mørk og uhyggelig skov i Litauen uden at vide, hvad de skal opleve eller møde på deres rejse, hvor mystiske begivenheder efter sigende har fundet sted, og hvor ikke engang de lokale tør gå ind længere.

Hver uge efterlader vores vært Camilla Ottesen tre nye deltagere alene i skumringen af den store, mørke og uhyggelige skov, hvor opgaven er, at de skal finde i alt 3 nøgler, som giver adgang til tre forskellige pengepræmier – én ved hver udfordring. Men de har ingen anelse om, hvilke prøvelser der i virkeligheden venter dem! For at finde frem til nøglerne og pengene skal deltagerne igennem skovens gys og gru, der får enhver gyserfilm til at ligne et Disney-eventyr.

For hver løst udfordring skal vennerne blive enige om, hvem fra holdet der ikke skal med videre ind i mørket. Før de kan tage pengene med hjem til Danmark, venter dem nemlig endnu en overraskelse, der kan få hårene til at rejse sig på de selv de mest hårdføre. De tre deltagere skal enkeltvis spæne og undslippe en flok hidsige køtere for at sikre holdet de tre pengepræmier!

På en lukket bane skal deltagerne én efter én løbe med hundene i ryggen, og afstanden til hundene bliver kortere og kortere, jo flere penge der er i den røde rygsæk. Hundene løber efter enhver, der prøver at stikke af med pengene fra skoven, så deltagerne skal i den grad tage benene på nakken, hvis de vil sikre holdet pengene – og ikke mindst undgå at blive overfaldet af glubske køtere, der kun har en ting for øje: at sætte deres skarpe tænder i rygsækken med pengene.

Liv og Død


TV3’s nye reportage-serie Liv og Død følger redningsmænd og – kvinder, der hver dag arbejder med at redde patienters liv, hvad enten det er i akutbiler, ambulancer eller på landets hospitaler. Det er nervepirrende og dramatisk, når de topprofessionelle reddere går i aktion. Og vi kommer helt tæt på.

Allerede i første program møder vi paramedicineren Sussie, der bliver sendt ud til Jess, som er blevet stukket i halsen med en kniv i sit eget hjem. Jess bløder voldsomt, og Sussie må kæmpe for at stoppe blødningen. Jess er i yderste livsfare, men takket være især Sussie, klarer Jess sig igennem.

Flere måneder senere vil Jess gerne møde Sussie og sige tak for hjælpen. Vi får hele historien om, hvad der skete på den skæbnesvangre dag, hvor Jess blev stukket i halsen og nær mistede livet.

Undervejs møder vi også – blandt mange andre – kirurgen Birgitte. Hun skal operere 15-årige Emil, der er blevet indlagt med stærke smerter i maven. Da Birgitte får kigget nærmere på maven, kan hun se, at det står alvorligt til med Emil, for hans blindtarm er sprængt, og der er betændelse i hele maven. Et par uger efter har Emil det heldigvis meget bedre, og han vil gerne møde Birgitte og sige tak for hjælpen.

I løbet af efterårets hæsblæsende sæson af Liv og Død bliver vi som seere meget klogere på, hvad det kræver at være akutlæge, kirurg og paramediciner i dagens Danmark.

Yacht Party

I Yacht Party er vi med, når 10 festglade unge mennesker tager ud på deres livs eventyr på en luksus- yacht i Adriaterhavet ved den kroatiske kyst. Her skal de bo tæt sammen og give den gas sammen med andre unge fra hele verden.

Et nyt luksusferiekoncept har set dagens lys i Adriaterhavet ud for Kroatiens solkyst, hvor mellem 20 og 50 lystbåde med over 500 mennesker fra hele verden sejler i karavane fra kyst til kyst for at feste på luksuriøse natklubber, møde nye party venner og få en oplevelse for livet.

Rejsen begynder i Split, som er den største Kroatiske by ved Adriaterhavet. Byen er fyldt med historiske steder og spændende natklubber. Det er her, eventyret begynder, og her en lystyacht venter på vores 10 spændte og festglade matroser.

Vi er med de unge, når de flirter, fester og scorer. Når de prøver at passe ind på de eksklusive klubber og tilfældigvis støder ind i kendte danskere i nattelivet. Vi er også med, når de bliver bedste venner, når de bliver vilde med hinanden, og når livet på yachten bliver trangt, og bølgerne går højt.

Mit Plastikmareridt


Stadig flere danskere lægger sig ”under kniven” i jagten på skønhed. Men nogle gange går turen på operationsbordet galt. ”Mit Plastikmareridt” viser bagsiden af medaljen, når dét, der begyndte som en smuk drøm om skønhed, i stedet ender med at være ens værste mareridt. Resultatet er en patient efterladt med ar på både krop og sjæl, fordi operationen ikke er gået som forventet og håbet.

I hvert afsnit går programmet tæt på fire personer, der alle har mislykkede plastik-operationer bag sig. To af Danmarks største eksperter på området undersøger de medvirkende og giver dem klar besked om, hvad der er gået galt. Og hvad deres muligheder er for at afhjælpe det skæmmende resultat.

Afgørelsen og vurderingen af, hvad der kan gøres, ligger hos to af landets bedste plastik-kirurger – nemlig Jens Jørgen Elberg og Faye Sarmady fra Amalieklinikken i København, der blandt andet har specialiseret sig i genopbyggende plastik-kirurgi. De fortæller, hudløst ærligt, både deltagere og seere, hvordan situationen er for den enkelte deltager, for deres bristede drømme og for deres muligheder for at rette op på fortidens synder.

I programserien kan du blandt andre møde Sabine, der tog et mailtilbud om nye bryster uden at undersøge noget som helst. Mød også Kate, der har fået sin selvtillid fuldstændig smadret og i dag end ikke vil vise sig frem over for sin mand. Og hør skrækhistorien om implantater, der muligvis er kræftfremkaldende hos Lone. Mød også manden Milan, hvis brystoperation har efterladt et bryst med vinger. Og mød Christina, der er rasende over, at hendes bryster ikke helt sidder, som hun gerne vil.

Fælles for dem alle er, at de frivilligt har ladet sig operere med forskønnelse for øje – og at de i dag står tilbage med en drøm, der er blevet til et mareridt af skæmmede kroppe, psykiske lidelser og en daglig kamp for at overvinde de fysiske lidelser, det lave selvværd og omverdenens fordømmelse

I samme kategori

Back to top button