Streamingnyt

Se de første billeder fra Viaplay krimiserien Forhøret med store danske skuespillernavne

Når Viaplay senere på året toner op for premieren på krimiserien Forhøret, bliver det med et stjernespækket cast og solide navne som Ulrich Thomsen, Trine Dyrholm, Nikolaj Lie Kaas, Lars Mikkelsen, David Dencik, Søren Malling, Lars Ranthe, Clara Rosager og Katrine Greis-Rosenthal på rollelisten. Serien består af 8 episoder.

Forhøret Nikolaj Lie Kaas Viaplay

Ulrich Thomsen indtager hovedrollen som politimanden Bjørn, der vil gøre alt for at finde hans datters morder. I hvert afsnit forhører Ulrich Thomsen en ny mistænkt, og den psykologiske kamp mellem de to personer skildres med nervepirrende intensitet. Både små og store detaljer har betydning i krimiserien, der udfordrer den klassiske krimigenre og fokuserer på den mentale arena fremfor den ydre verden.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Optagelserne til Forhøret har været i gang siden det tidlige forår på forskellige lokationer i København, og de er nu færdige.

Forhøret Trine Dyrholm Viaplay

Christoffer Boe har tidligere fortalt om den intense oplevelse, det er, at skabe et stramt koncept hvor alt overflødigt er skåret væk. En intensitet, som også afspejles i de første billeder fra optagelserne, der går helt tæt på skuespillerne og deres præstationer:

”Mange taler om, at nye formater og platforme skal fordre nye fortællemåder – jeg tror, de grundlæggende tager fejl. Den gode historie er stadig den gode historie. Stærke skuespillere i dramatiske situationer med noget på spil. Det lyder ligetil, men det er faktisk pisse svært. Men vi har virkelig gjort et forsøg her – i et nyt format, i en ny form med nogle suveræne skuespillere og en historie, som langsomt tager os ned i mørket, hvor sandheden forhåbentlig findes. Det var ikke nogen helt let tur derned – men det var det værd,” siger Christoffer Boe.

For hovedrolleindehaveren, Ulrich Thomsen, har den koncentrerede proces med det anderledes format været spændende: ”Jeg har en enorm respekt for Christoffer og hans evne til at tænke nyt og samtidig fokusere på den gode historie – og jeg har været rigtig glad for at arbejde med ham og de andre skuespillere på den intense måde.”

Forhøret Lars Mikkelsen Viaplay

Serien produceres af Jonas Allen og Peter Bose fra Miso Film, som ligeledes producerede Christoffer Boes anmelderroste krimiserie KRIGER.

“I disse gyldne tv-serie tider er det spændende, at vi med FORHØRET kan skubbe til de traditionelle krimi-fortællinger og skabe et skarpt og intenst karakterstudie, der viser vores hovedkarakters sjæl samtidig med, at vi føres tættere og tættere på gerningsmanden. At Christoffer Boe i tillæg hertil har en helt unik æstetisk evne og forståelse for at visualisere historien og skabe en dynamisk setting, gør, at FORHØRET ikke kun bliver enestående i sin fortælling, men også i sin stil og tone”, udtaler Jonas Allen.

Krimiserien er skabt og instrueret af Christoffer Boe og skrevet i samarbejde med Jakob Weis. FORHØRET distribueres internationalt af Fremantle.

Det endelige resultat af optagelserne kan ses senere på året, når Forhøret får eksklusiv premiere på Viaplay i Norden.

Nordic Entertainment Group, som Viaplay er en del af, har en ambition om at lancere minimum 20 originale produktioner om året.

Kilde: Viaplay presse

t?a=1648236828&as=1115883496&t=1&tk=0&i=1Annonce

I samme kategori

Back to top button