Streamingnyt

Se de første billeder af Claes Bang i den nye Netflix / BBC serie Dracula

De første billeder af Claes Bang som lensgreve Dracula er blevet offentliggjort, alt imens optagelserne fortsætter på den kommende serie. Serien er en co-production mellem BBC One og Netflix.

“Jeg er ekstremt glad for at for at spille rollen som Dracula, specielt når manuskriptet er i hænderne på de talentfulde Steven Moffat, Mark Gatiss og holdet der står bag Sherlock. Jeg glæder mig rigtig meget til at fordybe mig i denne ikoniske og meget interessante karakter. Ja, han er ond, men der er så meget mere ved ham, han er karismatisk, intelligent, vittig og sexet. Jeg ved, at der er meget at leve op til med alle de fantastiske folk, som har spillet ham igennem årene, men jeg føler mig så privilegeret, at få mulighed for at spille denne fantastiske karakter,” siger Claes Bang.

Flere skuespillere gør nu Claes Bang selskab i Bram Stoker’s ikoniske fortælling: Lyndsey Marshal (Trauma, The League of Gentlemen), Chanel Cresswell (The Bay, This Is England), Matthew Beard (An Education, The Imitation Game), Lydia West (Years & Years), Paul Brennen (Wild Bill, Happy Valley), Sarah Niles (Catastrophe, Beautiful People), Sofia Oxenham (Poldark, Grantchester), John McCrea (Everybody’s Talking About Jamie, God’s Own Country), Phil Dunster (Humans, Save Me) og TV-talentet Millicent Wong.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

De vil spille overfor Claes Bang, som har rollen som Dracula og et allerede præsenteret cast med navne som Dolly Wells, John Heffernan, Joanna Scanlan, Sacha Dhawan, Jonathan Aris, Morfydd Clark og Nathan Stewart-Jarrett.

Som tidligere offentliggjort, vil Jonny Campbell (Informer, Westworld), Damon Thomas (Killing Eve, Penny Dreadful) and Paul McGuigan (Film Stars Don’t Die in Liverpool, Sherlock) instruere seriens tre feature-lange afsnit.

Dracula (en Hartswood Films produktion) er bestilt af BBC One af Charlotte Moore, Director of BBC Content og Piers Wenger, Controller of BBC Drama og er en co-production med Netflix. Den er skrevet og skabt af Steven Moffat og Mark Gatiss; executive producers er Mark Gatiss, Steven Moffat og Sue Vertue for Hartswood Films, Ben Irving for BBC, og den bliver håndteret af Larry Tanz og Carolyn Newman for Netflix.

Serien får premiere på BBC One i UK og på Netflix uden for UK og Irland.

Kilde: Netflix pr

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button