TV-Nyt

SBS TV fik den bedste oktober nogensinde

SBS TV voksede fem procent i oktober sammenlignet med samme måned sidste år. Mange af egenproduktionerne har i efteråret fået flotte seertal, og oktober blev den bedste måned i halvandet år for SBS TV, der havde en seerandel på 17,5 procent i målgruppen 15-50.

Både Kanal 4, Kanal 5 og 6’eren havde en god måned med fremgang og gode seertal på egenproduktionerne. 

På Kanal 5 har “Kongerne af Marielyst” haft 126.000 seere i gennemsnit i efteråret. Men også underholdningsprogrammet “Min mand kan” med Peter Mygind kom i efteråret flot igennem om søndagen med 146.000 seere i gennemsnit.

Kanal 4 har også haft gode seertal på efterårets nye egenproduktioner hvor bl.a. “Danmarks næste Topmodel” har haft 127.000 seere i gennemsnit, og der var i gennemsnit 107.000 seere som fulgte med i den nye dokumentar “Mig og min mor”.

På 6’eren er det primært den massive dækning fra Premier League, der har været en væsentlig årsag til væksten. I den nye sæson er den gennemsnitlige seerandel pr. kamp steget med 49 procent i de første tre måneder.

– Vores programplan og egenproduktioner har i dette efterår fungeret optimalt. Vi har prøvet nye programformater af med stor succes. Der er derfor meget der tyder på, at SBS fortsætter med at vinde seerandele i 2011, siger Peter Rosberg, programdirektør SBS TV.

Kilde: SBS presse

I samme kategori

Back to top button