TV-Nyt

SBS TV i 2011

SBS TV præsenterer en række nye programmer, som i 2011 vil forstærke Kanal 5’s position som kanalen, der samler hele familien. Den helt store nyhed i foråret bliver ”4-Stjerners Rejse” – en eksotisk og underholdende videreudvikling af ”4-Stjerners Middag”, hvor fire kendte danskere på skift vil udfordre og lave mad til hinanden under fremmede himmelstrøg.

I 2011 har Kanal 5 også premiere på en række andre helt nye egenproduktioner. I programmet ”Min mand kan” får fire kvinder frie hænder til at kaste deres bedre halvdel ud i de mest underholdende og halsbrækkende udfordringer, når de gambler om, hvis mand der kan.

Seerne kan også godt forberede sig på et nyt show, de aldrig har set mage til! I ”Total Blackout” kæmper seks deltagere mod hinanden i de mest vanvittige konkurrencer – i totalt mørke. Uffe Holm er værten, der sætter det hele i gang.

I ”Rollator Banden” er der lagt op til et godt grin. ”Rollator Banden” er et skjult kamera comedy program, hvor seks ældre mennesker går på gaden med ét formål: at tage røven på de unge.

Kanal 5’s krimimagasin, ”KRIMI5”, med Thomas Mygind og Tine Røgind i spidsen er klar til at gå endnu tættere på den kriminelle virkelighed. Til foråret udvides programmet desuden med ”KRIMI5 Special”, et nyt magasinprogram hvor der bliver sat fokus på internationale kriminalsager.

Kanal 5 har også premiere på den nye dokumentarserie, ”Hundepatruljen”, hvor vi følger politiets hundeførere både fremme i frontlinjen, og når de træner deres hvalpe til tjenesten.

Der er også spændende nyheder på SBS TV’s andre kanaler. På Kanal 4 kan man præsentere Camilla Miehe-Renard som vært på anden sæson af sidste års store succes, ”De unge mødres drøm”, hvor tre unge mødre får en enestående mulighed for at få opfyldt deres allerstørste ønske. Og så fortsætter successen med ”De unge mødre” ufortrødent. Afsnit nummer 3000 rundes i 2011, hvilket vil blive fejret med highlightprogrammer fra serien.

På 6’eren kan seerne i 2011 glæde sig til, at vi fortsætter succesen med den massive fokus på den bedste fodbold fra ind- og udland og de bedste serier og film for mænd. Som noget nyt kan seerne nu følge topkampene fra blandt andet Premiere League og La Liga i knivskarp HD-kvalitet. 6’eren HD er den anden SBS-kanal som sendes i en særlig HD-version.

The Voice TV kan i foråret præsentere et skift i strategi. Ud over at vise alle de nyeste og mest populære musikvideoer fra ind- og udland vil The Voice TV hver eftermiddag præsentere et live program med interaktivitet i højsædet. Programmet ”Voice On” præsenteres af DJ Chriz og Heino. Som endnu en ny satsning på The Voice TV vil kanalen blive yderligere styrket med amerikanske successerier som eksempelvis ”Gossip Girl”, ”Orange County” og det nye ungdomshit fra USA, ”Pretty Little Liars”.

”I 2011 fortsætter SBS TV med at udvikle indhold med helt nye og unikke danske produktioner på tværs af kanalerne. Målet er at fortsætte fremgangen og fortsætte med at vinde seerandele for fjerde år i træk. Seerne kan derfor se frem til mange gode tv-oplevelser i 2011. Her byder SBS TV nemlig både på flere nye programformater og gensyn med de mest succesfulde programmer,” siger Anne Engdal Stig Christensen, programdirektør SBS TV.

Kilde: SBS presse

I samme kategori

Back to top button