TV-Nyt

Saselines bekendelser ny serie på Kanal 4

saseline kanal4Alle danskere kender Saseline – eller gør de virkelig det? Saseline har siden gennembruddet med popduoen SOAP i 90erne været et kendt ansigt på den røde løber ofte omgivet af blitzlys og den kulørte presse. Men bag det smukke ydre gemmer sig en hård skæbne og en stærk men meget sårbar kvinde. Livet for Saseline er ikke bare glamour og glitter – men rummer svigt, indre kampe og en stor ærbarhed.
Kanal 4 har fået den helt enestående mulighed for at følge Saseline tæt på, når hun for allerførste gang står frem og deler sin historie i reportageserien ”Saselines Bekendelser”. I programmet kommer vi helt tæt på den ægte historie, som offentligheden ikke kender endnu.

Det kræver sit at stå frem, og det var i første omgang heller ikke en let beslutning for Saseline, da hun valgte at få kameraet med som følgesvend.

“Jeg har aldrig før åbnet munden eller fortalt om mit privatliv og mine forhold i pressen. Men nu er jeg kommet dertil, hvor jeg har lyst til at Danmark får et ærligt indblik i , hvem jeg i virkeligheden er, og at jeg ligesom alle andre tumler med problemer og svære tider. Selvom mit liv nogle gange kan se let ud udefra, så er jeg langt fra et perfekt menneske. Fortiden har jo gjort mig til hvem jeg er i dag. Men med mine erfaringer i livet, har jeg lært, at man kommer længst med ærlighed og ved at turde stå ved, hvem man er, og hvad man har oplevet. Det er blevet min tur til at fortælle min historie- på godt og ondt!”, siger Saseline, der naturligvis er spændt på, hvordan de danske seere tager imod programmet.

I ”Saselines bekendelser” møder vi en stærk, selvstændig kvinde, der trods sine tab stadig kæmper for succes med sit nye firma Sasé og ikke er bange for at kaste sig ud i nye og spændende projekter. Vi ser også den helt private Saseline, der drømmer om den store kærlighed og en lykkelig familie.

Forholdet til sønnen Seans far var både en stor kærlighed, men også et turbulent forhold som ledte Saseline ud på et sidespor, der tvang hende til at tage nogle drastiske beslutninger – blandt andet det at forlade Seans far, blive alene-mor og klare sig på egen hånd.

“Jeg har været igennem mange ting i mit liv, men nederlagene har lært mig at kæmpe videre og rejse mig igen. Selvom det bestemt ikke har været let. I serien åbner jeg op for mit liv set gennem mine øjne, jeg åbner op for min verden, og viser min hverdag med paraderne nede, når jeg er allermest mig selv”, siger Saseline.

”Saselines bekendelser” sendes til efteråret på Kanal 4.

Kilde: SBS

I samme kategori

Back to top button