Branche-Nyt

Samsung 2019 produktnyheder præsenteret på CES

På deres pressekonference på CES i Las Vegas præsenterede Samsung Electronics CO., Ltd. nye produkter og innovative tjenester – heriblandt det nye 98” QLED 8K TV, Micro LED og videreudviklingen af den virtuelle assistent Bixby.

En af de større nyheder som Samsung præsenterede ved mandagens pressekonference, var, at Bixby bliver en skalerbar åben AI-platform, som vil være tilgængelig for flere smart-produkter. Det betyder blandt andet, at Bixby vil være tilgængelig i Samsungs 2019 QLED-modeller og premium-tv, samt i smartprodukter som køleskabe, vaskemaskiner, mobiler og AI-højttalere. Derudover udvides Bixby til et nyt digitalt cockpit til biler.

Samsung 8K Picture QualitySamsung præsenterede i forbindelse med mandagens pressekonference sit største QLED 8K-tv nogensinde. Den nye QLED-model på 98″ tilføjes til den eksisterende serie på 65″, 75 “, 82” og 85”-modeller. Med AI-baseret teknologi kan billedet vises i 8K-opløsning, uanset om brugeren vælger at se indholdet via streamingtjenester, digital-boks, HDMI, USB eller spejling af skærmen.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

På CES demonstrerer Samsung ligeledes deres opdaterede Micro LED med modulær og selvudgivende teknologi, der sikrer fremragende billedkvalitet og tilpasningsevne. Denne teknologi har fire forskellige fordele: Ved at opbygge skærmen med moduler kan den opskaleres til enhver størrelse. Det gør det også muligt at opbygge skærmen i ethvert format, f.eks. ekstra bred eller helt kvadratisk – alt afhængigt af, hvad der passer bedst til rummet. Det betyder også, at forbrugeren selv kan opbygge den skærmen til den ønskede skærmopløsning ved at tilføje moduler – uden at ændre pixeldensiteten. Endelig gør teknologien op med de forstyrrende rammer. Billedet når helt ud til panelets kant.

Udover de nye tv-modeller offentliggjorde Samsung desuden nyheder inden for deres smart-TV-platforme – blandt andet giver en app forbrugerne mulighed for få adgang til iTunes Movies samtidig med, at Apple AirPlay 2 understøttes.

Det smarte hjem
Bandt hjemmeelektronik-produkterne har Samsung opdateret Family Hub til at blive mere intuitiv og intelligent. Med Bixbys stemmestyring kan du blandt andet tænde ovnen, søge efter opskrifter eller tilføje indkøb til din indkøbsseddel. Bixby-funktionen vil også være tilgængelig for de tidligere versioner af Family Hub gennem en automatisk opdatering.

Kilde: Samsung presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button