TV-Nyt

Sæsonpremiere på Hvem vil være millionær

Hans-Pilgaard-2010-450x337Quizzen over de danske quizprogrammer, ”Hvem vil være millionær?” er tilbage med en ny sæson, og fra 12. august bliver mandag igen den faste sendedag for millionær-quizzen.

I sæsonpremieren får Hans Pilgaard de to madglade og hyggelige brødre James og Adam Price på besøg i studiet, som oser af god stemning og lune for alle pengene.

De to Price-brødre har taget en pause fra bøf bearnaisen til fordel for en omgang quiz i den gode sags tjeneste. Brødrene håber nemlig , at deres paratviden rækker, så Børns Vilkår og Hus Forbi kan få sig en dejlig stor check.

Viser nye sider af sig selv
For Hans Pilgaard, der har været vært i 173 af de pt. 348 viste ”Hvem vil være millionær?”-programmer, er det en stor fornøjelse at indlede en ny sæson – og en ny række optagelser af nye programmer.

– Når man spiller om penge, viser man sider af sig selv, som man kan blive forskrækket over. Facaderne falder. Du kan ikke gemme dig på et bjerg eller på en tv-skærm. Jeg siger altid til deltagerne, inden de går ind: ”Det kan godt være, du har siddet herude og kunnet gætte alt, men når du kommer ind i spotlightet med publikum på, så bliver du selv i tvivl om, hvorvidt Stockholm er hovedstaden i Sverige”. Det er det, ”Hvem vil være millionær?” gør ved folk, siger Hans Pilgaard i et interview med dagbladet BT.

Mange tror, at tv-værten på forhånd kender alle svarene i quizzen, men det gør han ikke. Han sidder selv og gætter med, og han kan også komme til at afsløre sig selv og sin uvidenhed om et særligt område.

– Jeg har intet ønske om at fremstå perfekt og har dummet mig et par gange. Der var et spørgsmål om kornsorter, hvor jeg afslørede, at jeg ikke aner noget som helst og heller ikke er god i et køkken. Alle var færdige af grin, siger Hans Pilgaard.

Flere quizzer ‘i den gode sags tjeneste’
I de følgende programmer kan seerne bl.a. opleve skuespillerne Lærke Winther og Dar Salim, der begge er kendt fra TV 2s populære krimiserie ”Dicte”, og deres gevinst vil tilfalde Reden International og Unicef.

Der bliver også mulighed for at følge krimiforfatteren Sara Blædel og forhenværende drabschef Ove Dahls kamp for at vinde penge til Red Barnet.

Endelig spiller skuespillerne Sofie Lassen-Kahlke og Kaya Brüel sammen, og det samme gør håndboldspillerne Lars Krogh Jeppesen og Jesper Jensen samt filminstruktøren Anne Grethe Bjarup Riis og skuespilleren Anne Sofie Espersen.

Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button