YouSee

Sådan præsenterer YouSee deres nye tv-boks

youseeboksnyYouSee lancerer i dag deres nye tv-boks og de har i den anledning sendt en officiel pressemeddelelse ud.

Læs den herunder.

Danmarks største underholdningsleverandør, YouSee, lancerer i dag sin nye tv-boks. Med den sluttes ringen så underholdningsuniverset, YouSee Tv & Film, nu også er tilgængeligt på den store skærm, der bliver hoveddøren ind til en verden af tv on demand. Tidsforskudt tv kommer til at stige markant fra nu af, lyder meldingen fra YouSee.

Størsteparten af tv-kunderne hos YouSee er for længst trådt ind i en verden af streaming og on demand. De er vant til at selv at bestemme, hvad de vil se hvornår – på mobil, tablet og pc. Men fremover får de nu mulighed for også at tage kontrollen over fjernsynets sendeflade og styre indholdet dér. For med den nye tv-boks er der mulighed for at optage, pause, spole og starte en udsendelse forfra – hvis det du søger altså ikke allerede er at finde i tv-arkivet eller blandt udvalget af film og serier.

”Vores kunder tilbringer i gennemsnit tre og en halv time foran fjernsynet hver dag. Derfor er der et enormt behov for at få vores underholdningsunivers op på den store skærm. Men det skal være let at gå til for alle – både unge og ældre – ellers får vi ikke oplevelsen ud til vores kunder. Derfor har vi bygget tv-boksen fra bunden. Fordi vi ikke vil gå på kompromis med brugeroplevelsen. Groft sagt kan alle tv-bokse jo det samme, men der er en verden til forskel i måden, hvorpå de fungerer,” siger Jacob Mortensen, direktør for YouSee tv.


Boks i udvikling
Vores medievaner har de sidste år udviklet sig drastisk. Underholdning er noget, vi har med os overalt – i lommen på mobilen og i tasken på en tablet. Det skal være let at gå til, præcis når det passer os. Sådan ser det ud i dag – men i morgen kan det være, at nye behov melder sig.

”Vi skal ikke kun håndtere nye medievaner – vi skal være på forkant og drive dem derhen, hvor det giver mest værdi for kunden. Derfor vil tv-boksen være i konstant udvikling og blive opgraderet med nye muligheder hver 6. uge. Vi er først lige begyndt og har sat ambitionsniveauet højt. Jeg tror på, at boksen kommer til at sætte et massivt aftryk på danskernes medievaner. Vi kommer til at se en markant stigning i forbruget af tidsforskudt tv,” siger Jacob Mortensen.


Danmarks bedste tv-oplevelse
YouSee er Danmarks største underholdningsleverandør og har det seneste år femdoblet brugen af YouSee Tv & Film universet på pc, tablet og mobil. Den nye tv-boks skal få endnu flere kunder ind i universet og rykke danskerne fra at se live-tv på den store skærm til tidsforskudt tv. Målet er, at hver 5. danske husstand om få år har boksen stående i stuen.

”Vores rolle er at levere Danmarks bedste tv-oplevelse, hvor du selv er i kontrol med, hvad du vil se – hvor og hvornår. Det kræver en tv-boks at få den gode oplevelse op på den store skærm. Derfor kommer vi til at lægge mange kræfter i at få den ud til både eksisterende og nye kunder. Vi har blandt andet lagt den ind som en del af vores nye tv-pakker, så den automatisk følger med til nye kunder,” siger Jacob Mortensen.

For eksisterende kunder kan boksen lejes fra 30 kroner om måneden. For kunder i antenne- og boligforeninger, uden særlig aftale, er prisen 99 kroner om måneden.


Fakta:

  • Tv-boksen fungerer som samlingssted for al underholdning. Der er direkte adgang til tv-arkiv, film og serier samt on demand tjenester som HBO Nordic og C More. Det specifikke indhold er bestemt af kundernes abonnement.
  • Med den nye tv-boks spiller alle skærme nu sammen; mobil, tablet, pc og fjernsyn. Du kan f.eks. starte en film på mobilen i toget og se videre på den store skærm, når du kommer hjem.
  • Brugeroplevelsen tager udgangspunkt i det univers, kunderne allerede kender fra apps. Derved bliver der skabt genkendelighed og en ensartet oplevelse, uanset om du er på din tv-skærm eller logger ind på mobil, tablet eller pc.
  • Tv-boksen har markedets hurtigste zappe-tid på under 0,5 sekunder, når man skifter til næste/foregående kanal i kanalrækkefølge.

Kilde: YouSee

I samme kategori

Back to top button