TV-Nyt

Sådan blev jeg – Lars Larsen – DR1 portræt

Sådan blev jeg Lars Larsen DR1DR1 har et godt tilbud til seerne i julen. I et halvt års tid har kanalen fulgt Lars Larsen. Resultatet er et ærligt og åbenhjertigt portræt med titlen ’Sådan blev jeg – Lars Larsen’.

Seerne inviteres både med ind i hjemmet ved Silkeborg, i barndomshjemmet i Hurup, på kirkegården, hvor hans forældre ligger begravet og med en tur på hans golfbane, hvor blandt andre Kronprinsen kommer og spiller en turnering.

Både hans bror Knud og sønnen Jacob medvirker i programmet og delagtiggør seerne i, hvem Danmarks dygtigste købmand egentlig er, ligesom Lars Larsens kone, Kris, for første gang udtaler sig på tv om, hvordan det er at leve med Lars og fortæller om et ægteskab, hvor virksomheden altid har været med på sidelinjen. Og som Lars Larsen selv siger, så har han tre børn: Jacob, Mette og JYSK. Det bliver til en oprigtig snak om anerkendelse, kærlighed og ofre.
Psykisk syg mor
Lars Larsen er Danmarks fjerderigeste mand. For 37 år siden satte han familiens økonomi på spil, da han åbnede sin første butik i Aarhus. Filosofien var at indkøbe varer til en lav pris, så kunderne kunne få gode tilbud. Idéen viste sig at være særdeles holdbar, og i dag har han skabt et verdensomspændende sengetøjsimperium med mere end 2400 butikker rundt om i verden.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

I dette åbenhjertige portrætprogram tager Lars Larsen journalist Lillian Gjerulf Kretz med til sit barndomshjem for at fortælle om sin smertefulde og fattige opvækst med tre ældre søskende og en psykisk syg og enlig mor, hvor kærlighed, kys og kram ikke hørte til dagsordenen. Allerede her blev Lars Larsen tvunget til at tage ansvar for både sig selv og for moren. At det også var småt med pengene, blev fundamentet for Lars Larsens livslange motivation i forretningslivet – at vise verden, at man trods masser af modstand kan blive til noget stort.

’Sådan blev jeg – Lars Larsen’ – DR1 den 28. december klokken 20.00.

I samme kategori

Back to top button