TV-Nyt

Sådan fordelte seertallene sig til Badehotellet og Arvingerne

arvingerne badehotellet seertalBåde TV 2’s Badehotellet og DR1’s Arvingerne havde mange seere til første afsnit. Badehotellet på TV 2 fik noget blandede anmeldelser, men seerne var ved første øjekast tilsyneladende begejstrede for opstarten på serien om 1920’ernes Danmark.

1.524.000 danskere var at finde foran tv’et til premieren 30. december, og seertallet steg til hele 1,7 millioner i slutningen af programmet. Det er det største premiere-seertal til en TV 2-fiktionsserie siden slutningen af 1990’erne skriver tvtid.tv2.dk.

Seernes vurdering af ‘Badehotellet’ lå på 4,1 på en skala fra 1 til 5 – til sammenligning har alle TV 2s danske fiktionsserier i årenes løb haft vurderingen 3,9 i gennemsnit.

DR1s ‘Arvingerne’, havde nytårsdag et seertal på 1.784.000. Premiereafsnittet blev sendt onsdag d. 1. januar, som traditionelt er årets største tv-dag. Da flest så med, var tallet på den høje side af 1,8 millioner seere. ‘Arvingerne’ blev af seerne vurderet til 4,0 på en skala fra 1 til 5 – og lå dermed en anelse lavere end ‘Badehotellet’.

Kilde: tvtid

 

I samme kategori

Back to top button