Parabol-TV

Så er alle de mest spændende engelske tv-kanaler flyttet til ny satellit

Britiske intet signal satellitI sidste uge var det farvel til de britiske BBC kanaler for mange danske parabolejere, og her tirsdag 11. februar er de sidste ITV og Channel 4 kanaler så også flyttet til den nye Astra 2E satellit. Den gør, med sit begrænsede dækkeområde, modtagelse i Danmark besværlig eller næsten umulig for rigtig mange. 

De danske parabolejere har ellers i en længere periode kunnet nyde adgang til en række af de mest interessante britiske tv-kanaler, der midlertidig sendte på en satellit, der fint dækkede Danmark, også med normale parabolstørrelser. Det er der nu sat en stopper for med flytningen af de sidste kanaler til Astra 2E.

Signalet fra Astra 2E varierer i Danmark en del, afhængig af hvor man bor. Der er store forskelle på modtagelsen på korte afstande. Værst synes signalet i midten af Danmark, hvor modtagelse kan være stort set umulig, bedre forhold er der tilsyneladende på Østsjælland. 

Vi har samlet en forumtråd med modtagelsesrapporter her 

Der er lidt tilbage på 28,2 øst endnu for dem uden BBC/ITV signaler, hvis man er ikke er til det tysk synkroniserede.

For eksempel:

BBC RB 2 (ekstra kanal i forbindelse med Vinter OL) 12.551  V SR: 22.000
Pick
CBS Action, Drama, Reality
Food Network
Bloomberg
Challenge
Horror Channel
Movies4Men
Sky News
CNN
Travel Channel
True Movies
Diverse musikkanaler

Alle disse sendes fortsat, så de kan modtages af alle i Danmark med almindelige parabolstørrelser, men i forhold til før er det naturligvis væsentligt ringere.

I samme kategori

Back to top button