StreamingnytNet-TV

Så kan du se den næste originale Netflix serie

Orange Is the New Black NetflixDen originale serie fra Netflix ”Orange is the New Black” er en komedie- og dramaserie, der udspiller sig i et kvindefængsel skabt og produceret af Jenji Kohan (”Weeds”). Seriens første sæson, der består af 13 afsnit og er produceret af Lionsgate Television, er baseret på Piper Kermans memoirer af samme navn.

“Orange is the New Black” følger Piper Chapman (Taylor Schilling) fra Brooklyn, som pga. et gammelt venskab med narkohandleren Alex (Laura Prepon), sendes i fængsel. Piper må skifte sit fashionable liv i New York, hvor hun bor sammen med sin forlovede Larry (Jason Biggs), ud med den orange fangedragt og en tur i fængsel. Bag tremmer tvinges hun til at sætte sit liv i perspektiv og starte nye venskaber med sine excentriske med-indsatte.

I serien medvirker desuden Kate Mulgrew, Natasha Lyonne, Pablo Schreiber, Danielle Brooks, Matt McGorry, Laverne Cox and Taryn Manning.

Serien kan streames på Netflix fra i dag og det er sikkert at der også kommer en Sæson 2. Norske serienytt.no mener at serien er et nyt og humoristisk twist på en macho subgenre, men også at serien er lidt låst og måske ikke vil fænge på den lange bane.

I samme kategori

Back to top button