TV-NytBranche-Nyt

Robinson Ekspeditionen kan stadig trække tv-seere

Robinson 2013 TV3Mandag aften vendte Robinson Ekspeditionen efter en sæsons pause tilbage til TV3-skærmen. Og Ekspeditionen var ventet med længsel, viser seertallene. Med et seer-snit på hele 309.000 beviser premiere-afsnittet, at Robinson Ekspeditionen i den grad stadig lever.

Seertallet ved mandagens premiere ligger langt over, hvad den seneste sæson i 2011 kunne trække. Og med en share på 21 procent i målgruppen 15-49 år, betød det, at mere end hver femte seer i en aldersgruppe, der så tv i går aftes, havde tunet tv’et ind på TV3. Den share skal man helt tilbage til 2009 for at matche.

”Det er ingen hemmelighed, at vi har haft sommerfugle i maven op til denne premiere. Robinson er reality-programmernes moder og selvsagt et vigtigt program for os på TV3. Vi valgte i år at søge tilbage til Robinsons rødder og vise, hvad der sker, når en håndfuld danskere bliver sat på en øde ø og må klare sig selv. Og mandagens fantastiske seer-løft i forhold til de seneste sæsoner fortæller os en helt fantastisk ting: Robinson Ekspeditionen lever,” siger TV3’s programdirektør, Morten Mogensen, der er glad for, at tiltagene har givet bonus – både i form af seertal og hos anmelderne.

Ekstra Bladets anmelder Ditte Okman giver afsnittet fire ud af seks stjerner, og i BT anmelder den tidligere Robinson-vinder, Malene Hasselblad med følgende ord:

”De første år var jeg inkarneret fan. Men så mistede ”Robinson” sin nerve. Det var mere fiktion, gak og gøgl end det var overlevelse – det programmet reelt handler om. Men nu skal det være…. For første gang i mange år ser jeg frem til, at næste afsnit løber over skærmen.”

Næste afsnit af Robinson Ekspeditionen kan ses på TV3 mandag klokken 20.00, men allerede nu har det forpremiere på Viaplay.dk, hvor det også er muligt at gense premiereafsnittet. Samtidig er det fra i dag også muligt at hente den legendariske ø-råds-musik som ringetone, hvis man ikke kan undvære den helt til på mandag.  

Kilde: TV3 Nyt

I samme kategori

Back to top button