TV-Nyt

Robinson Ekspeditionen 2013 starter mandag 16. september kl. 20.00

Robinson Ekspeditionen 2013På mandag 16. september kl. 20.00 vender Robinson Ekspeditionen tilbage på TV3-skærmen.

I Robinson Ekspeditionen 2013 bliver 18 deltagere sat i land på en øde ø i Malaysia. Her skal de overleve i den barske natur, og de skal overleve i en gruppe af fremmede mennesker, der alle kæmper om at løbe med titlen som årets Robinson-vinder.

Vejen til finalen er lang. Sulten gnaver, solen bager og dagligdagen på øen er opslidende. Derfor handler det for deltagerne mere end nogensinde om at vinde mad i kappestriden, så der er energi til dysterne, så de dermed kan sikre deres overlevelse i ekspeditionen. Det handler om viljestyrke, råstyrke, mental styrke og social styrke. Og det er ikke alle der slipper fra øen uden skrammer.

Mandagens premiere er dermed startskuddet til, at TV3 tager hul på den 15. ekspedition, siden Robinson i 1998 startede på TV3-skærmen og revolutionerede dansk TV. Robinson Ekspeditionen er det program, der bragte ordet reality-tv på alles læber, og i sin 15. ekspedition vender Robinson for alvor tilbage til det, det hele startede med: En gruppe mennesker bliver sat på en øde ø. Her dyster de i to hold mod hinanden i kampen om at stå tilbage som den sidste og dermed vinder af en halv million kroner.

”Da vi satte ekspeditionen på pause sidste år, skete det på baggrund af, at vi gerne ville forny Ekspeditionen. Og fornyelsen har seerne givet os i TV3-panelet. De gav nemlig alle udtryk for, at de gerne ville have en Robinson Ekspedition som ”i gamle dage”. Det har vi efterkommet, og årets ekspedition står dermed på sult, sved og salte tårer – og handler om en ting: overlevelse, siger TV3’s programdirektør, Morten Mogensen.

”Vi synes selv, det for alvor klæder ekspeditionen, at vi er tilbage med fokus på selve spillet på øen mellem deltagerne og de intense konkurrencer. Vi glæder os derfor til at give seerne en premiere på en ekspedition, der har overrasket både de fantastiske deltagere og måske ikke mindst os selv, fordi deltagerne under livet på øen i den grad formår selv at skabe både intensitet og reality, der har overgået vores vildeste forhåbninger,” siger Morten Mogensen.

Kilde: TV3 Nyt

I samme kategori

Back to top button