Revyer på Charlie

| onsdag 21. dec, 2011 10:22 | 0 Kommentarer

TV 2 Charlie RevyTV 2 Charlie sørger for god gedigen underholdning, når kanalen mellem jul og nytår præsenterer fem dages ”Revykavalkade” med sommerens bedste danske sommerrevyer.

Aktualitetskomik, sang og politiske satire på højt niveau er, hvad seerne kan glæde sig til på TV 2 Charlie mellem jul og nytår. De danske revyer er populære som aldrig før, og nu har seerne mulighed for at opleve fem af sommerens mest populære revyer, når TV 2 Charlie viser ”Revyperler på Stribe”, ”Sønderborg Sommerrevy”,” Nykøbing Falster Revyen”, ”Rottefælden” og ”Hjørring-revyen”.

Og der bliv rig mulighed for at træne lattermusklerne i selskab med Danmarks med populære revykunstnere. Oplev Tommy Kenter på slap line som Rudi S. Kleutzner i Osvald Helmuths fortolkning af den italienske grandprixvinder “Volare” i ”Revyperler på Stribe”. Eller Leasy-medarbejderen Peter, der ikke fatter en meter, spillet af jan Schou, og Jesper Lundgaard som den tyske schlagersanger Hansi Hinterseer i ”Rottefælden”.

I ”Nykøbing Falster Revyen” får hjerneforskeren Milena Penkowa, spillet af Vicki Berlin, en tur i satiremøllen, mens Leif Maibom og Rasmus Krogsgaard spiller et par overvægtige, trøstespisende politimænd på patrulje i ”Sønderborg Sommerrevy”. Og i årets bedste revy ”Hjørring-revyen” er temaet endnu engang alkohol, når Donald Andersen spiller manden, der lever sig lidt for meget ind i brochuren til et vinsmagningshold.

Charlies Revykavalkade bliver vist mandag til fredag fra 26.-30. december kl. 20.00 på TV 2 Charlie.
 

Kilde: TV 2 presse

Del på:

Gemt under:: TV-Nyt