TV-Nyt

Rettighederne er på plads – TV 2 viser Le Mans 2017

Le Mans TV 24 timerNår 2017-udgaven af 24-timersløbet Le Mans går i gang den 17. juni, bliver det igen vist på TV 2.

TV 2 har netop overfor DIGITALT.TV bekræftet, at Le Mans rettighederne nu er faldet på plads. Dermed kan det traditionsrige 24 timers løb både opleves på TV 2 og Eurosport også i år, hvor der igen er en del danske kørere med.

TV 2’s hidtidige Le Mans aftale udløb i 2016, og man har altså måtte til tæt før løbet, før en ny aftale nu er en realitet.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

– Traditionen for at sende Le Mans på TV 2 er årelang, så vi er naturligvis glade for, det er lykkes at forlænge aftalen med folkene bag Le Mans, lyder det fra TV 2 SPORTs sportschef, Frederik Lauesen.

– Gennem årene har vi oplevet danskernes helt enorme interesse for løbet. Både som seere og tilskuere. Tusindvis tager til Frankrig for at følge løbet. Det er en kæmpe begivenhed, og på TV 2 går vi efter at lave de store sportsbegivenheder. Vi er glade for, vi fortsat kan være en del af Le Mans-dækningen.

Velkendte ansigter skal levere dækningen

Når løbet ruller over skærmen i de danske stuer den 17.-18. juni, kan seerne forvente TV 2’s velkendte motorsportshold.

Stine Bjerre Jørgensen får i studiet selskab af ekspert Casper Elgaard, mens de mange timer i kommentatorboksen besættes af Ulrik Jönssen/Jens Winther og Lars Fink/Jesper Øllgaard Carlsen, der til dagligt er rådgiver for Kevin Magnussen. Og på sidelinjen vil reporter Jacob Hammerholt være klar til at levere seneste nyt fra pitten.

– Det er det gennemgående faste hold, som vores seere kender fra vores øvrige dækning af motorsporten. Det er et hold, der emmer af godt selskab og høj faglighed. De formår om nogen at bringe seerne ind i løbets maskinrum, siger redaktionschef Kristian Hyldgaard.

De danske deltagere i Le Mans 2017

  • David Heinemeier Hansson
  • Jan Magnussen
  • Michael Christensen
  • Nicki Thiim
  • Marco Sørensen
  • Christina Nielsen

Le Mans 2017 sendetider

I samme kategori

Back to top button