TV-Nyt

Rekordstor sportsweekend i vente på TV 2

sportweekend_tv2I dagene fredag 13. juni, lørdag 14. juni og søndag 15. juni sender TV 2s hovedkanal 36 timers direkte sport. Det er ny rekord for hovedkanalen på en weekend.

TV 2 Sporten leverer i weekenden fredag 13. juni til søndag 15. juni en af sine hidtil største præstationer, når det gælder om at formidle direkte sportsoplevelser til danskerne. I løbet af de tre døgn sender TV 2s hovedkanal 36 timers direkte sport. Så mange timers direkte sport har hovedkanalen ikke tidligere sendt hen over en weekend.

I realiteten sendes de 36 timers sport fra fredag kl. 20.00 og frem til natten mellem søndag og mandag – altså hen over et tidsrum på cirka 55 timer. Herudover står TV 2 Sporten i samme tidsrum bag to timers direkte sportsdækning på TV 2 ZULU, sportsnyhedsudsendelser på tv samt yderligere sports-tv på webtv på tv2.dk og på TV 2 PLAY.

Weekenden på TV 2 byder på især motorløbet Le Mans, VM i fodbold med bl.a. Spanien-Holland og England-Italien, EM-kvalifikationskamp med de danske håndboldkvinder og en række sportsstudieprogrammer.

– Vi er klar med en fantastisk sportsweekend på TV 2 – en af de største nogensinde, når vi taler om den ypperste internationale topsport, og den største, når det gælder sendetimer på hovedkanalen, siger TV 2 Sportens souschef, John Jäger, og fortsætter:

– TV 2 Sporten er kendetegnet af stærkt passionerede medarbejdere, begejstring og høj professionalisme, og de tre ting gør det muligt for os at løfte denne enorme opgave og give seere og brugere en ekstraordinær sportsoplevelse.

John Jäger vurderer, at over 100 medarbejdere hos TV 2 Sporten og TV 2 Teknik i weekenden er på job i TV 2s hovedsæde i Odense, ved Le Mans i Frankrig, ved VM i Brasilien og til kvindehåndbold i Roskilde.

– I en sådan superweekend er den stærke holdånd hos TV 2 Sporten afgørende for, at vi både kan bringe de store oplevelser ud til seerne, og at vi samtidig kan udvikle og forbedre dækningen i forhold til tidligere år, siger John Jäger.

Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button