Streamingnyt

Red Dot

- ny svensk Netflix Actionthriller

Red Dot er en action-thriller, der udspiller sig i de svenske bjerge og følger David og Nadja – et par sidst i 20’erne, der længe har kæmpet med deres ægteskab. Da Nadja bliver gravid, forsøger de at puste nyt liv i deres forhold og beslutter at tage på ski-hike i det nordlige Sverige. Men efter det, der starter som et skænderi med to lokale jægere, forvandles deres romantiske udflugt langsomt til et mareridt. Kort efter dukker der nemlig en rød laserprik op i deres telt, og de er tvunget til at flygte ind i den kolde, nådesløse vildmark. Totalt isoleret i bjergene bliver de forfulgt af nogle hæmningsløse skytter og under denne sadistiske jagt kommer parrets fortid også tilbage for at hjemsøge dem.

De medvirkende inkluderer Nanna Blondell, Anastasios Soulis, Tomas Bergström, Kalled Mustonen, Johannes Bah Kuhnke, Thomas Hanzon og Anna Azcárate.

Red Dot er instrueret af Alain Darborg, der sammen med Per Dickson også er manuskriptforfatter. Filmen er produceret af Anna Odenhall og Niklas Larsson ved SF Studios og skabt i samarbejde med Film i Dalarna.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder
Red Dot | Officiell trailer | Netflix
Red Dot | Officiell trailer | Netflix
Kilde: Netflix presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


I samme kategori

Back to top button