Streamingnyt

Rebecka Martinsson sæson 2 bekræftet på C More

Der er mere svensk krimi på vej på C More. Optagelserne er i fuld gang til anden sæson af seersuccessen Rebecka Martinsson, der får premiere på C More næste år.

Rollen som Rebecka Martinsson spilles i sæson 2 af Sascha Zacharias, som også har medvirket i andre stærke serier som Beck (2016) og Modus (2015). Det bliver hendes første hovedrolle, siden hun vendte tilbage til Sverige efter at have udfoldet sit talent i Italien i nogle år.

– Det er en ære at få muligheden for at spille rollen som Rebecka Martinsson. Serien er helt unik og én som jeg selv ville sidde og nyde at se derhjemme en aften, da jeg kan relatere til det, som udspiller sig i det lille samfund, siger Sascha Zacharias og tilføjer:

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

– Det er et privilegium at arbejde med den verden og de karakterer, som Åsa Larsson har skabt. Hun er en fantastisk forfatter.

Rebecka Martinsson er, som nævnt, baseret på Åsa Larssons bogserie af samme navn og indspilningerne til den nye sæson er netop gået i gang i Kiruna i det nordlige Sverige og fortsætter frem til sommer med udsigt til premiere i løbet af 2020.

I anden sæson arbejder Rebecka Martinsson fortsat som advokat i Kiruna, efter at hun er flyttet hjem til sin farmors hus i Kurravaara. Ved siden af arbejdet og de mange sager må hun også gøre op med sin fortid og få styr på, hvorfor hun som barn besluttede sig for at forlade sin far for at bo hos sin farmor.

På rollelisten findes desuden Eva Melander, der for nylig modtog en Guldbagge for sin rolle i Grænse, der er instrueret af Ali Abbasi, som er uddannet instruktør fra Den Danske Filmskole.

Rebecka Martinsson blev i første sæson spillet af Ida Engvoll, som i anden sæson er rykket om på den anden side af kameraet som executive producer. Valget af instruktør er igen faldet på Frederik Edfelt, og serien produceres af Yellowbird i samarbejde med Sweet Chili Entertainment, ARD Degeto og Filmpool Nord.

Første sæson, der består af fire afsnit, kan ses på C More.

Prøv C More 14 dage gratis – klik her

Kilde: C More presse

Prøv C More i 14 dage 0 kr.

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button