Streamingnyt

Raya og den sidste drage

- Disney+ kunder kan se den fra 4. juni eller købe sig til tidlig adgang fra i dag

Fra den 5. marts kan du se Raya og den sidste drage med deres såkaldte Premier Access. Altså skal du betale ekstra for at se filmen, eller vente indtil den bliver frigivet til alle abonnenter på Disney+.  Disney+ tilbyder Premier Access til Raya og den sidste drage for 179 DKK på disneyplus.com og i Disney+ appen på udvalgte platforme, inklusive Apple og Google.

Fra 4. juni indgår filmen så som en del af Disney+ abonnement, så kan du vente lidt, så kan du altså spare nogle penge.

Om Raya og den sidste drage

Walt Disney Studios’ “Raya og den sidste drage” rejser til fantasy-verdenen Kumandra, hvor mennesker og drager for længe siden levede sammen i harmoni. Men da en ond magt truede riget, ofrede dragerne sig for at redde menneskeheden. Nu, 500 år senere, er den samme trussel vendt tilbage, og det er op til den enlige kriger Raya at opspore den legendariske sidste drage for at samle det splittede rige og dets folk. På sin rejse må hun dog sande, at det vil kræve mere end en drage at redde verden – det vil også kræve tillid og samarbejde.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Glæd dig til “Raya og den sidste drage” med krigeren Raya, hvis hjerne er lige så skarp som hendes sværd, og Sisu, den magiske, legendariske og meget beskedne drage. Blandt øvrige figurer kan nævnes en dreven, tiårig forretningsmand ved navn Boun, den formidable kæmpe Tong og den spæde gadetyv Noi med hendes bande af Ongier.

RAYA OG DEN SIDSTE DRAGE l Trailer
RAYA OG DEN SIDSTE DRAGE l Trailer
Kilde: Disney

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


I samme kategori

Back to top button