Streamingnyt

Ratched

- ny Netflix serie i september - se trailer her

Ryan Murphy og Ian Brennan står bag den nye Netflix-dramaserie RATCHED, der fortæller oprindelseshistorien om asylsygeplejersken Mildred Ratched. I 1947 ankommer Mildred til det nordlige Californien for at søge om arbejde på et førende psykiatrisk hospital, hvor der bliver lavet nye og foruroligende eksperimenter på det menneskelige sind. På en hemmelig mission viser Mildred sig som den perfekte sygeplejerske, men som tiden går, infiltrerer hun det psykiatriske sundhedsvæsen og dem, der arbejder der. Mildreds stilfulde ydre erstattes af en voksende ondskab, der længe har ulmet indeni og viser at ægte monstre er skabt – ikke født.

RATCHED er inspireret af den ikoniske og uforglemmelige karakter sygeplejerske Ratched fra Gøgereden og er lavet af Evan Romansky.

I serien medvirker store stjerner som Sarah Paulson i rollen som Mildred Ratched, Cynthia Nixon som Gwendolyn Briggs, Judy Davis som Nurse Betsy Bucket og Sharon Stone som Lenore Osgood.

Derudover tæller rollelisten Jon Jon Briones som Dr. Richard Hanover, Finn Wittrock som Edmund Tolleson, Charlie Carver som Huck, Alice Englert som Dolly, Amanda Plummer som Louise, Corey Stoll som Charles Wainwright, Sophie Okonedo som Charlotte og Vincent D’Onofrio som Gov. George Wilburn.

Serien er produceret af Ryan Murphy, Ian Brennan, Sarah Paulson, Alexis Martin Woodall, Aleen Keshishian, Jacob Epstein, Jennifer Salt, Margaret Riley, Michael Douglas, Robert Mitas og Tim Minear.

Ratched | Sidste trailer | Netflix
Ratched | Sidste trailer | Netflix
Kilde: Netflix presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

I samme kategori

Back to top button