Streamingnyt

Rasmus Klump julekalender en succes for Min Bio

Rasmus Klump julekalender Min BioHele december julehyggede Rasmus Klump og sangeren Malene Qvist med de mindste pa? Min Bio, og streamingtjenestens første egenproduktion slog alle rekorder.

Rasmus Klumps Julestue er pa? mange ma?der en anderledes julekalender. I modsætning til DR og TV2’s julekalendere henvender Min Bios julekalender sig specifikt til de mindre børn, og hele 93 % af seningen er forega?et pa? børnenes favoritplatforme – mobil og tablet.

”Vi ville skabe en julekalender, hvor de mindste børn kunne føle sig hjemme, og hvor forældre trygt kunne overlade skærmen til deres børn. At sa? stor en del har fulgt med i Rasmus Klumps Julestue pa? tablet og mobil fortæller, at børnene i den grad har taget julekalenderen til sig som deres egen,” siger Ole Martini, direktør for Consumer Channels i Nordisk Film.

Mest populære indhold nogensinde

Det var første gang, at Min Bio fik produceret eget indhold, og Rasmus Klumps første julekalender slog alle rekorder i december. Selv populære universer som Lego Ninjago, Byens helte og Masha & Bjørnen kunne ikke konkurrere med sangeren Malene Qvist og den folkekære danske bjørn i julestemning.

”Rasmus Klumps Julestue er det mest sete indhold pa? Min Bio, siden vi lancerede tjenesten i 2012, og det er vi selvfølgelig godt tilfredse med,” siger Ole Martini.

Rasmus Klumps Julestue er produceret af GL Music og kan genses pa? Min Bio resten af januar.

Kilde: Min Bio presse

I samme kategori

Back to top button