TV-Nyt

Rasmus Bjerg er årets Robert-vært

Rasmus Bjerg Robert prisen TV 2
Rasmus Bjerg bliver vært ved årets Robert-prisuddeling. (Foto: Isak Hoffmeyer / TV 2)

Hvilken film er årets film i 2012? Hvem vinder prisen for årets mandlige hovedrolle? Det er nogle af de spørgsmål, der bliver afklaret, når Robert-priserne bliver uddelt torsdag 28. februar ved et kæmpe show på Tivoli Hotel & Congress Center i København.

Den store begivenhed, hvor danske film og tv-serier bliver hyldet, bliver sendtlive på TV 2 med Rasmus Bjerg som vært på scenen.

– Det er en ære at få lov til at stå midt i orkanens øje, når dansk film og tv skal fejres 28. februar. Jeg vil efter bedste evne forsøge at lade branchen og de stjerner, der befolker den, spille aftenens hovedrolle og selv træde lidt i baggrunden. Det bliver hulens svært for en gammel cirkushest at overlade manegen til andre, men jeg lover at gøre mit bedste, siger Rasmus Bjerg.

35 priser uddeles
Han får nok at holde snor i, for ikke mindre end 35 priser skal uddeles i løbet af aftenen. Robert-prisuddelingen er Danmarks svar på Oscar-uddelingen, fordi afstemningen mellem de nominerede bliver afgjort af filmbranchen selv, dvs. Danmarks Film Akademis mere end 1.200 medlemmer.

“Robert: Årets film- & tv-pris” bliver vist direkte på TV 2 torsdag 28. februar fra klokken 20.00. Man kan følge de danske stjerners ankomst til den store fest live i “Go’ aften Danmark” tidligere på aftenen.

I år er fire Robert-priser YouBio-publikumspriser, og vinderne bliver bestemt alene af brugerne på tv2.dk. Afstemningen åbner på tv2.dk fredag 15. februar og kører frem til og med 26. februar.

Kilde:TV 2

 

I samme kategori

Back to top button