Streamingnyt

Ramy 2

- ny sæson på C More fra 19. juni

Ramy Youssef blev belønnet med en Golden Globe for sin rolle i sin egen komedieserie Ramy. Nu er den amerikanske komiker klar med endnu en sæson, og får i Ramy 2 fornemt selskab af den dobbelte Oscarvinder Mahershala Ali. Så der er høje forventninger til den eksklusive danske premiere på [CMore] den 19. juni.

Mahershala Ali har vundet Oscarstatuetter for sine præstationer i Moonlight og Green Book. Han har gjort det fremragende i stærke serier som House of Cards og True Detective, og han er også udset til at skulle være den nye stjerne i Marvels Blade-film. I første omgang gælder det dog rollen som Sheikh Ali i Ramy 2. En tankevækkende komedieserie, som Mahershala Ali fik øjnene op for på Instagram, allerede inden det allerførste afsnit havde premiere.

Mahershala Ali, der selv konverterede til islam i år 2000, blev stor fan af første sæson af Ramy, og meldte sig nærmest frivilligt til at være med i anden sæson, hvis Ramy Youssef ellers kunne finde en rolle til ham. Lidt af en luksus for den amerikanske komiker, som både er forfatter, executive producer og spiller hovedrollen i serien som en fiktiv karakter af sig selv.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Ramy Youssef skrev derfor rollen som Sheikh Ali specifikt til Mahershala Ali. En sheik der, som spirituel leder, skal guide Ramy nedad dydens sti og frigøre den forvirrede unge muslim fra alle de urene tanker og beskidte vaner, der forurener hans sind. Som vi så i første sæson, så er det nemlig ikke let at være en ung muslimsk amerikaner og balancere mellem bøn og byture.

Sæson 2 af Ramy er på 10 episoder. [CMore14dagegratis]

C MORE | Ramy 2
C MORE | Ramy 2
Kilde: C More presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Få 12 måneder til 8 måneders pris – Køb årsabonnement til gammel pris inden 23. april!
SkyShowtime 46 kr Annonce

I samme kategori

Back to top button