StreamingnytTV Streaming premierer

Puls

- ny ungdomserie på TV 2 Play

TV 2 Play har 19. juli premiere på endnu en ungdomsserie. Den nye Play serie har titlen ‘Puls’. Sæson ét består af ni afsnit á 14-15 minutter.

I ‘Puls’ følger vi en gruppe venner, der alle gemmer på en hemmelighed. Forhold slutter, søskende svigtes, og venskaber går i stykker, når alle pludselig har noget på hinanden, og sandhederne ser dagens lys.

Bastian spiller basketball på det lokale basketballhold med Erik, Samir og sin storebror, Adam. Samir er holdets store stjerne og pigernes drøm. Da holdet for første gang får chancen for at rykke op i ligaen, er det også Samir, der scorer det afgørende mål. Men midt i euforien lurer jalousi og splittelse. Erik er hemmelig forelsket i Samirs kæreste, Tenna, og rivalens succes får jalousien til at vokse i ham. Da Erik opdager, at Samir gemmer på en stor hemmelighed, ser han sit snit til at indtage en ny position i gruppen og afslører den for hele venneflokken. Bastian, Samir, Anna, Tenna, Sophia, Erik og Adams stærke venskaber trues af total splittelse, da det hurtigt viser sig, at Samir på ingen måde er den eneste, der har hemmeligheder.

”Puls handler overordnet om hemmeligheder og om at turde være den, man er – trods vores evige higen efter, at ville tilhøre gruppen og passe ind i de kodekser, den end måtte diktere. Vi har syv hovedkarakterer, som gennemgår hver sin rejse. En rejse, der indeholder tematikker og store udfordringer i det at være menneske. Og alle har hemmeligheder, alle træder ved siden af, alle konfronteres og står nøgne og sårbare,” fortæller instruktør Mette Føns om serien til Det Danske Filminstitut

Serien er skrevet af Tomas Lagermand Lundme, Mette Føns og Christian Gamst Miller-Harris og produceret af Maria Stevnbak Westergren for Toolbox Film med støtte fra Det Danske Filminstitut.

Video Thumbnail
PULS_S1_TEASER - 26062020
TV 2 Play har 19. juli premiere på endnu en ungdomsserie. Den nye Play serie har titlen 'Puls'. Sæson ét består af ni afsnit á 14-15 minutter. I 'Puls' følger vi en gruppe venner, der alle gemmer på en hemmelighed. Forhold slutter, søskende svigtes, og venskaber går i stykker, når alle pludselig har
19 jul 2020 09:00
TV 2 Play

Puls TV 2 Play
Danske, Drama Serie

Kilde: Det Danske Filminstitut

Stream 7 Discovery Networks live tv-kanaler – Prøv Dplay gratis 30 dage her

Relaterede artikler

Back to top button
Close
Close