Streamingnyt

Professionals

- Brendan Fraser og Tom Welling i ny Viaplay serie

Viaplays internationale Original ’Professionals’, der har hollywoodstjernerne Brendan Fraser (The Mummy) og Tom Welling (Smallville) i hovedrollerne, har premiere d. 23. november –  du kan se den officielle trailer allerede nu længere nede.

Det handler Professionals om

Det stjernespækkede actioneventyr begynder, da en satellit, ejet af milliardæren Peter Swann (Brendan Fraser), på mistænkelig vis eksploderer. Swanns tanker ledes straks hen mod mulig industrispionage og sabotage og for at beskytte sit globale imperium, hyrer han den tidligere kontraintelligensofficer Corbo (Tom Welling). Corbo rekrutterer en gruppe dygtige lejesoldater til at hjælpe ham med at finde bagmændene bag eksplosionen, men det er en kamp mod tiden, for Swann har allerede en ny rumrejse planlagt – denne gang med mennesker ombord!

”’Professionals’ er et actioneventyr med store hollywoodstjerner som Brendan Fraser (The Mummy) og Tom Welling (Smallville), hvilket passer perfekt til Viaplays allerede brede film- og serieudbud. Viaplay er størst på nordisk indhold, men vi har ambitioner om at satse mere på egenproducerede internationale serier og har allerede nu flere spændende projekter under udvikling”, siger Filippa Wallestam, EVP & Chief Content Officer på NENT Group.

På rollelisten ses også Elena Anaya, Stevel Marc og Ken Duken.

’Professionals’ består af 10 afsnit og får premiere i hele Norden d. 23. november 2020.

Professionals  | Official Trailer | A Viaplay Original
Professionals | Official Trailer | A Viaplay Original
Kilde: Viaplay presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

I samme kategori

Back to top button