Prime Video

Prime Video oversigt – Her er en masse kommende titler

I sidste uge afholdt Amazon sin første Upfront-begivenhed, hvor der blev afsløret flere spændende nyheder og kommende titler på Prime Video. Vi har allerede skrevet om nogle af disse, men her får du et mere samlet overblik over hvad der blev meldt ud.

Elle: Prime Video har bestilt Legally Blonde prequel-serien Elle fra Reese Witherspoons Hello Sunshine. Den ikoniske karakter fra Legally Blonde, spillet af Reese Witherspoon får dermed sin egen serie. Skaberen Laura Kitrell (High School, Insecure) bliver showrunner og Reese Witherspoon, Lauren Neustadter, Lauren Kisilevsky og Marc Platt skal være executive producers.

Unavngiven Road Houseefterfølger: Amazon MGM Studios har bekræftet, at der er en Road House-efterfølger på vej med Jake Gyllenhaal, der genindtager rollen som Dalton. Detaljer om plottet holdes endnu hemmelige for efterfølgeren. Studiet meddelte også, at Road House har tiltrukket næsten 80 millioner seere på verdensplan til dato.

Noir: MGM+ og Prime Video har bestilt Noir, en live-action-serie baseret på Marvel-tegneserien Spider-Man Noir. Den Oscar-vindende skuespiller Nicolas Cage skal spille hovedrollen i serien. Den Emmy-belønnede instruktør Harry Bradbeer skal instruere og producere de to første afsnit. Oren Uziel og Steve Lightfoot vil fungere som co-showrunners og executive producers. Uziel og Lightfoot har udviklet serien sammen med det Oscar-belønnede hold bag Spider-Man: Into the Spider-Verse: Phil Lord, Christopher Miller og Amy Pascal, som også vil fungere som udøvende producenter.

Tomb Raider: Prime Video har bestilt en Tomb Raider-serie med Phoebe Waller-Bridge (Fleabag) som forfatter og executive producer. Serien er baseret på den ikoniske Tomb Raider-videospilserie, som følger den verdensberømte arkæolog og eventyrer Lara Crofts eventyr. Projektet er en del af en aftale mellem Crystal Dynamics og Amazon MGM Studios, som stammer fra dj2s first-look-aftale med studiet, om at udvikle flere Tomb Raider-historier til serier og film. Tomb Raider får udelukkende premiere på Prime Video i mere end 240 lande verden over.

Mr. & Mrs. Smith Prime Video

Mr. & Mrs. Smith: Den anmelderroste tv-serie Mr. & Mrs. Smith er blevet forlænget med en anden sæson. Serien er skabt af Donald Glover og Francesca Sloane, som også er executive producers, og er en nyfortolkning af filmen fra 2005.

Cross: Cross er blevet forlænget med en anden sæson. Cross kommer fra Paramount Television Studios og Skydance Television og er en kompleks, fordrejet, pulserende thriller skabt af Ben Watkins, baseret på karaktererne fra James Pattersons bedst sælgende Alex Cross-bogserie. Medvirkende i sæson to er Wes Chatham, Matthew Lillard og Jeanine Mason. Første sæson af Cross får premiere senere på året eksklusivt på Prime Video.

The Boys: Den Emmy-vindende dramaserie The Boys er blevet bestilt til en femte sæson. The Boys får premiere på sin fjerde sæson den 13. juni, 2024 med tre afsnit, efterfulgt af et nyt afsnit hver uge, som slutter med den episke sæsonfinale torsdag den 18. juli.

Pop Culture Jeopardy! Prime Video har bestilt Pop Culture Jeopardy! fra Sony Pictures Television. Dette samarbejde markerer første gang, at SPT Game Show Division vil udvide Jeopardy! franchisen til streaming og skabe en ny udvidelsesserie udelukkende til Prime Videos globale publikum.

Ringenes herre: Magtringene - Officiel Teaser | Prime Video Denmark

Ringenes herre: Magtringene – Officiel Teaser | Prime Video Denmark

The Lord of the Rings: The Rings of Power: Deltagerne blev transporteret tilbage til Midgård med et første kig på den kommende anden sæson af hitserien. Seriens første sæson var en hidtil uset global succes og en af de mest populære originale serier på Prime Video, som blev set af mere end 100 millioner mennesker verden over, og som fik flere til at tilmelde sig Prime på verdensplan i løbet af lanceringsvinduet end noget andet tidligere indhold til dato.

Wish List Games, Buy it Now, Are You Smarter Than a Celebrity? Prime Video annoncerede, at de har en ny unscripted serie på vej, Buy It Now, med JB Smoove som vært, på vej sammen med juleshowet Wish List Games med Nick Cannon som vært. Prime Video afslørede også de celebrity-klassekammeraterne, der skal medvirke i Are You Smarter Than a Celebrity? med den tredobbelte Super Bowl-vinder Travis Kelce som vært.

The 1% Club - Official Trailer | Prime Video

The 1% Club – Official Trailer | Prime Video

The 1% Club: Prime Video debuterede med traileren og key art til tjenestens første gameshow nogensinde, The 1% Club, med den prisbelønnede komiker og skuespiller Patton Oswalt (The Goldbergs, A.P. Bio, Ratatouille) som vært. Det unikke og medrivende show vil teste nationens intelligens gennem en række spørgsmål, der understøttes af videnskabelige undersøgelser. Nye afsnit af The 1% Club vil være tilgængelige mandage på Fox fra den 3. juni og næste dag på Prime Video. Prime-kunder vil få et eksklusivt tidligt kig på premiereafsnittet fra den 23. maj.

You're Cordially Invited - Official Teaser | Prime Video

You’re Cordially Invited – Official Teaser | Prime Video

You’re Cordially Invited: Teaser-traileren og det første kig på Prime Videos kommende komediefilm med Reese Witherspoon og Will Ferrell i hovedrollerne blev afsløret.

 The Summer I Turned Pretty: Tredje sæson af det generationsdefinerende fænomen fra forfatteren, skaberen og showrunneren Jenny Han får premiere i sommeren 2025 og bliver ekstralang med 11 afsnit.

Kilde: Prime Video presse

I samme kategori

Back to top button