Prime Video

Prime Video klar med mere lokalproduceret indhold i efteråret

Prime Video annoncerer nye lokalproducerede underholdningsprogrammer og et gensyn med reality til efteråret. Det globale hit franchise LOL: Den der ler sidst bliver udvidet til Danmark samt nye sæsoner af reality-konkurrencen Good Luck Guys og prank-formatet Nicklas Pranker.

“De velkendte ansigter, steder og historier giver yderligere bredde og dybde til vores voksende lokale udvalg, og sammen med vores globale originale indhold bygger de yderligere på Prime Video som en førsteklasses underholdningsdestination, som vores kunder elsker,” siger Martin Backlund, Managing Director for Prime Video Nordics og tilføjer: “Vi er meget begejstrede for at fortsætte vores investering i nye og tilbagevendende formater i Norden, hvilket viser vores engagement i regionen.”

LOL logo e1687768213465

Prime Video-franchisen LOL: Den der ler sidst udvider til Danmark. 
Den kendte tv-vært Sofie Linde vil stå i spidsen for 10 karismatiske entertainere, som bringes sammen med én ting for øje: at få hinanden til at grine ved at bruge alle kneb – uden selv at måtte trække på smilebåndet. LOL: Den der ler sidst-formatet er blevet den mest sete titel nogensinde på Prime Video i Italien, Frankrig og Tyskland og har haft enormt succesfulde lokale versioner i Mexico, Australien, Indien, Spanien, Canada, Holland, Colombia, Brasilien og Sverige.

“Endelig udvider vi vores globale format, fanfavoritten LOL: Den der ler sidst til Danmark. Det har været en succes over hele verden i årevis, og vi håber, at det danske publikum også vil elske det,” siger Karin Lindström, Head of Originals hos Prime Video i Norden. “Seerne vil opleve nogle af deres danske yndlingskomikere i en helt ny og uforudsigelig konkurrence, hvor det ikke er tilladt at grine. Der er lagt op til underholdning på højt niveau!”

Derudover vil fans også kunne nyde et gensyn med anden sæson af det populære reality-format Good Luck Guys og Nicklas Pranker med Nicklas Bendtner.

Originalerne, der blev annonceret i dag, slutter sig til tusindvis af tv-serier og film, der er tilgængelige på Prime Video, herunder de danske originale serier som The Bridge Danmark, Nicklas Pranker sæson 1 og Good Luck Guys Danmark sæson 1, samt prisvindende og kritikerroste Global Original-serier, herunder Citadel, Ringenes Herre: Magtringene, Daisy Jones & The Six, Reacher og The Boys.

  • LOL: Den der ler sidst (Sæson 1)  Danskerne kan nu også nyde den første sæson af Prime Video-serien LOL: Den der ler sidst senere på året. Vært vil være Sofie Linde, som sætter 10 af Danmarks sjoveste entertainere op mod hinanden for at se, hvem der i sidste ende vinder ved at holde masken, mens de samtidig forsøger at få deres modstandere til at grine – og dermed tabe. Indsatsen er høj, komikerne konkurrerer om en hovedpræmie, der går til vinderens foretrukne velgørenhedsorganisation. Underholdningsformatet er uden manuskript og vil derfor fremvise autentisk komik fra toppen af dansk underholdning. LOL: Den der ler sidst er filmet og produceret i Sverige af Jarowskij og Metronome Danmark og følger succesen fra Prime Videos globale franchise. Serien lanceres eksklusivt på Prime Video senere på året.

 

  • Good Luck Guys (Sæson 2)  Forbered dig på det ultimative eventyr, når Good Luck Guys vender tilbage med en ny sæson til efteråret. Med Jaffer Janjooa som vært følger vi seks indflydelsesrige par, der er kendt for deres berømmelse online, mens de begiver sig ud på en vild rejse i det landlige Thailand i håb om at finde skjulte rigdomme og slippe deres indre helte løs. Se med, når bymenneskerne, der er vant til storbylivets luksus, står over for hårde udfordringer, der tester både deres psyke og fysiske styrke. Hvilket par bliver det sidste, der står tilbage? Se med til efteråret for overraskelser, underholdning og en chance for den store sejr. Good Luck Guys sæson 2 er produceret af Mastiff og lanceres til efteråret på Prime Video.

 

  • Nicklas Pranker (Sæson 2) – Fans kan se frem til endnu en sæson af kendissernes serie med skjult kamera og pranks. Bendtner er tilbage med en ny og endnu vildere sæson af Nicklas Pranker. Denne gang får han hjælp af en flok kendte danskere til at lave sjov med andre kendte. Ingen kan føle sig sikre, men alle griner i sidste ende. Pranked sæson to er produceret af United Productions og lanceres til efteråret på Prime Video.
Kilde: Prime Video presse

I samme kategori

Back to top button