Branche-Nyt

Pricerunner vil finde Årets e-handler 2021

Hvert år siden 2004 har danske forbrugere stemt på deres yndlingsbutikker og kåret de allerbedste webshops i PriceRunners konkurrence: Årets e-handler. Lige nu bliver Danmarks bedste e-handlere stemt på af de danske forbrugere.

Klik her for at deltage

E-handlerne konkurrerer i 20 forskellige kategorier såsom: “badeværelse”, “børn og familie”, “computerprodukter”, “foto og video”, “fritid” og “hjem og indretning”, hvor kategorivinderne får den eftertragtede titel “Årets e-handler”.

Én samlet vinder kan tage grand-slam titlen som “Årets Butik 2021”.

Sådan fungerer konkurrencen:

  • I en række uger har danske forbrugere mulighed for at afgive deres stemme i deres yndlingsbutikker. Afstemningen er allerede begyndt og løber indtil den 11 april.
  • Tre finalister i hver kategori vælges af PriceRunner baseret på antallet af stemmer, som hver butik har modtaget og på deres kundeanmeldelser i de sidste seks måneder.
  • De tre finalister evalueres i sidste ende af en ekstern mystery-shopping virksomhed, hvor kundeoplevelsen i hver butik evalueres efter kriterier som miljøtænkning, levering og kunderespons.
  • Ud over at PriceRunner udpeger en vinder pr. kategori, vælges der også en samlet vinder af den prestigefyldte titel – Årets Butik 2021!

Vinderen i 2021 vil blive annonceret den 7 maj.

Kilde: Pricerunner presse

I samme kategori

Back to top button