Branche-Nyt

Pricerunner runder 7000 butikker

PriceRunner sætter ny rekord for antallet af butikker, der kan sammenlignes priser i. 7000 butikker kan nu findes på PriceRunner, og dermed er der sat nye standarder for online prissammenligning.

Aldrig før har der været så mange butikker og så mange forskellige produkter, hvor forbrugerne gratis, nemt og huritgt kan søge efter den bedste pris på det produkt, som de overvejer at købe.

”Det stiller forbrugerne bedre end nogensinde før, og da vi erfaringsmæssigt ved at der altid er et prisspænd på 25-30 procent mellem billigste og dyreste butik, så sparer de danske forbrugere hver måned millioner af kroner på at sammenligne priser inden de handler,” siger Martin Andersen, direktør for PriceRunner.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

PriceRunner runder 20 år her i 2019 og er Danmarks suverænt største uafhængige prissammenligningstjeneste, der hver måned bruges af mere end 2,7 millioner danskere.

”Det vil sige, at halvdelen af danskerne bruger PriceRunner mindst 1 gang om måneden for at søge efter priser og sammenligne dem for at gøre det bedste køb. Det er tal, som vi er ret stolte over at kunne fortælle videre, ” siger Martin Andersen.

Det er gratis for forbrugerne at sammenligne priser. Når de sammenligner priser er det altid den billigste butik, der vises først. Det er PriceRunners løfte til forbrugerne, at de altid kan stole på at den prissammenligning de får er uafhængig og troværdig samt at det altid er den billigste pris, der vises først.

”Der har været en stor vækst i antallet af butikker på PriceRunner som resultat af en offensiv strategi fra vores side, hvor vi har stræbt efter at få så mange butikker som overhovedet muligt med i vores prissammenligninger,” siger Martin Andersen.

Butikkerne, der kan sammenlignes priser i, er enten betalende ”kunder” hos PriceRunner eller de er såkaldte gratis butikker. Der er 3000 butikker, der ikke er ”betalende” kunder hos PriceRunner.

Det betyder i al sin enkelhed at alle priser på de produkter, som der søges efter, bliver vist – uanset om produkterne findes i en butik der er kunde eller ej hos PriceRunner.

Kilde: Pricerunner presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button