Branche-Nyt

PriceRunner opkøber Prisguiden i Norge

PriceRunner har indgået aftale om opkøb af Prisguiden, Norges næststørste aktør indenfor pris- og produktsammenligningstjenester. Med opkøbet træder PriceRunner ind på det norske marked og styrker dermed sin position som den største sammenligningstjeneste i Norden.

Prisguiden blev grundlagt i 1998 under navnet hardware.no. I dag har Prisguiden mere end 1 million besøg hver måned og viser information fra mere end 500 butikker. I 2020 steg indtægterne med 59 procent til næsten 37 MNOK med en EBITDA-marginal på 44 procent.

PriceRunner er en veletableret pris- og produktsammenligningstjeneste i Danmark, Sverige og Storbritannien. I begyndelsen vil Prisguiden blive drevet videre under det nuværende varemærke og platform. Overtagelsen ventes at ske i løbet af oktober 2021. En komplet integration indledes i 2022 og forventes på længere sigt at bidrage med synergieffekt indenfor platform og omkostninger.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

”Prisguiden har god vækst og et stærkt brand i Norge. Virksomheden gør et godt stykke arbejde og har et stærkt team, som arbejder med imponerende effektivitet. Opkøbet er helt i linje med PriceRunners strategi og er et logisk næste skridt i vores internationale ekspansion”, siger Nicklas Storåkers, direktør for PriceRunner.

”PriceRunner har et stærkt brand i Norden med en skalerbar tech-platform og en tydelig plan for fortsat vækst. Vi ser frem til at blive en del af PriceRunner og sammen bidrage til at hjælpe forbrugerne til at finde de bedste produkter og de bedste deals”, siger Amund Espelien, direktør for Prisguiden.

Sælgeren er Kistefos-ejede 1881 Group AS og virksomhedens direktør Amund Espelien.

Kilde: Pricerunner presse

I samme kategori

Back to top button