Branche-Nyt

Pricerunner finder igen i årets E-handler

Årets E-handler starter i dag. Startskuddet går for femte år i træk til PriceRunners konkurrence om at finde Danmarks bedste webshops. Det er danskerne selv, som nominerer de webshops de synes bedst om.

Sidste år blev mere end 200 webshops nominerede, og de 60 med flest stemmer og verificerede anmeldelser gik videre til finalen. I alt findes der vindere i 20 forskellige kategorier. Finalisterne fik besøg af en mystery shopper, som vurderede dem på en lang række parametre. De endelige vindere fik overrakt prisen i hver deres kategori på restaurant Gemüse i Tivoli midt i maj måneds blomsterflor. I år afsluttes Årets E-handler den 10. maj i København.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Udover et diplom til kontoret og en aften med branchekollegerne får vinderne også gratis annoncering hos PriceRunner.

Læs mere og stem på din favorit til at vinde Årets E-handler her.

Prisen giver vinderne et boost til at komme endnu længere ud med deres butik og produkter, siger landechef hos PriceRunner, Martin Andersen.

“Igennem PriceRunners 22 år i Danmark har vi set en enorm udvikling i e-handelsbranchen. Med Årets E-handler vil vi sætte fokus på de onlinebutikker, der gør det lille ekstra for kunderne. Det er en særlig konkurrence, fordi danskerne bestemmer, hvem der går videre. Vi glæder os til at fejre de butikker, der deler samme vision som os: at danske e-handlere er superdygtige, pålidelige og hjælpsomme,” siger han.

Vinderen af hovedprisen Årets Butik 2022 var LavPrisVVS. Motivationen lød således:

“LavprisVVS tager prisen som Årets Butik 2022, fordi de har en helstøbt forretning, De har løftet et område, som før var rettet udelukkende til mænd til at være til gør-det-selv folk uanset køn, alder og erfaring. Bæredygtige indkøb er de indkøb, man bruger og er tilfredse med. Vi oplevede dygtige, professionelle medarbejdere med fokus på de rette, miljøvenlige produkter.”

Grøn vækst præmieres
Brændstoffet til vækst ligger i den grønne omstilling. Uden en grøn strategi kan virksomheder i alle brancher få svært ved at tiltrække kunder, og rigtig mange har forstået værdien af at tage ansvar. PriceRunner ønsker at være med til at sætte den grønne dagsorden, og derfor uddeles hovedprisen Årets Grønne Butik under Årets E-handler 2023.

“Hos PriceRunner ser vi mange spændende initiativer for at skabe en sund forretning, og det inkluderer at tage fælles ansvar for den grønne omstilling. Ved at fremhæve de gode eksempler på innovative grønne tiltag vil vi inspirere andre e-handelsbutikker til at prøve nye ting af. Det er i sidste ende til gavn for alle – både kunderne, butikkerne og planeten,” siger kommunikationsansvarlig Katrine Barslev.

Læs mere om Årets E-handler.

Kilde: Pricerunner presse

I samme kategori

Back to top button