Branche-Nyt

Pricerunner.dk – Ny butikskæde giver lavere elektronik priser

Martin Andersen , direktør for PriceRunner
Martin Andersen , direktør for PriceRunner

Mandag 17. August vågnede danskerne op til hvad der kan være et helt nyt marked. Et marked med to store giganter, der er direkte konkurrenter. En lokal priskrig er brudt ud mellem elektronik butikkerne Elgiganten og den nye norske kæde Power, efter sidstnævnte åbnede en butik i Glostrup. Det er første af mange nye Power butikker der er på vej i Damark.

”Det er godt nyt for de danske forbrugere, der kan se frem til lavere priser hele tiden på elektronik produkter,” siger Martin Andersen , direktør for PriceRunner, der er Danmarks største prissammenligningstjeneste.

PriceRunner har i de seneste 15 år lavet prissammenligninger på det danske marked, og har priser med fra alle butikker indenfor alle produktgrupper og brancher.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

”Vi har set at Power med deres åbning i Glostrup er parat til at konkurrere med meget skarpe priser. Elgiganten var hurtige med modsvar og kom med endnu lavere priser. Vi har i denne meget lokale priskrig set utroligt lave priser,” siger Martin Andersen fra PriceRunner.

Elgiganten og Power tjener ikke meget på den aktuelle priskrig, og ifølge Martin Andersen vil det heller ikke være priser vi ser sådan lige med det samme igen. Men bølgen er startet, og mens det er godt nyt for forbrugerne er det ikke godt for de mindre lokale elektronikbutikker.

Priskrigen mellem de to store giganter vil sætte gevaldig gang i markedet og vi vil se Elgiganten og Power sætte nye standarder for multichannel handlen, ” siger Martin Andersen.

Udviklingen er en kæmpe udfordring for de mindre kæder og butikker. Men det er den samme kamp som de har kæmpet de sidste par år. Nogle af disse mindre butikker gør det faktisk rigtigt godt, hvor de tilbyder en lokal service som er unik og efterspurgt og til nogle priser som er tæt på at være konkurrence dygtige.

”Vi kan på PriceRunner se, at forbrugeren langt fra går efter den laveste pris, men har andre parametre som troværdighed, at butikken er lokal og kort leveringstid er tit mere vigtig for forbrugerne, ” siger Martin Andersen.

”Det er en bølge, der vil danne ringe langt ud i elektronik handlen også online og det vil i høj grad komme alle danske forbrugere til gavn,” siger Martin Andersen.

Kilde: Pricerunner

I samme kategori

Back to top button