Branche-Nyt

Pricerunner: Black Week sætter rekord med kæmpe stigning

Ved midnat lød startskuddet til årets største udsalgsdag Black Friday. Men i modsætning til tidligere års Black Friday udsalg har langt de fleste af de store butikskæder tyvstartet udsalget for flere dage side.

Udsalget er større med flere tilbud spredt ud over flere dage og er for alvor blevet til Black Week.

Data fra natten til fredag viser, at danskernes trang til at gå på udsalg fortsat er meget høj. Black Week – dvs fra fredag 20. november og frem til natten til Black Friday er allerede 50% større end sidste år.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Data fra natten til fredag viser, at danskernes trang til at gå på udsalg fortsat er meget høj. Black Week – dvs fra fredag 20. november og frem til natten til Black Friday er allerede 50% større end sidste år.

Butikkerne har forstået budskabet fra myndighederne og spredt tilbuddene ud på hele ugen. I år slår Black Week rekord allerede før selve Black Friday er kommet i gang. En samlet vækst allerede nu på 50% overstiger selv de største forventninger, siger Martin Andersen, der er prisekspert og direktør for sammenligningstjenesten PriceRunner.

Da klokken var 00:10 var antallet af danskere der ledte efter gode udsalgstilbud i onlinebutikkerne fordoblet i forhold til klokken 00:00, og der var meget stor interesse for at få fat i butikkernes tilbud allerede i nat.

PriceRunner har i løbet af natten til Black Friday gennemført en omfattende analyse af udsalgspriserne baseret på 33.000 af de mest populære produkter fra de 50 største butikker.

Vores data viser at Black Friday er årets billigste dag. I dag er 15 % af alle produkter sat ned i pris. Priserne på udsalgsvarerne er i gennemsnit 19% lavere end de var for godt en uge siden. Det er det en god dag at købe julegaver, siger Martin Andersen, direktør PriceRunner, og fortsætter:

”Sammenligner vi Black Friday i år med forrige års Black Friday så er udsalget i år langt større. De er flere butikker med og der er flere tilbud, fordi butikkerne har spredt dem ud over hele ugen, siger Martin Andersen.

På Black Friday 2019 var 17 procent af produkterne sat ned i pris. Den gennemsnitlige rabat var sidste år på 19 procent.

Kilde: Pricerunner presse

I samme kategori

Back to top button