Prime Video

Your Christmas or Mine 2

- På Prime Video fra 8. december

Prime Video har her i 2023 premiere på endnu en Your Christmas or Mine film. I Your Christmas or Mine 2, følger vi igen James Asa Butterfield (Sex Education) og Hayley Cora Kirk (Prey for the Devil), der er ved at forberede deres anden jul som par.

your christmas or mine 2 Diane
Jane Krakowski som Diane i Your Christmas or MIne 2

På rollelisten i den nye film finder vi også Alex Jennings (The Crown), Daniel Mays (Fisherman’s Friends), David Bradley (the Harry Potter series), Angela Griffin (White Lines), Natalie Gumede (Titans), Rhea Norwood (Heartstopper) og ny på Your Christmas Or Mine holdet, Jane Krakowski.

It’s the most wonderful time of the year… men vil det også være det for James og Hayley? James’ far har inviteret familien Taylor til at holde jul på et luksuriøst skisportssted i de østrigske alper, så de kan møde hans nye amerikanske kæreste. Men Hayleys far Geoff insisterede på at tage sig af sin families del af bookingen, og noget gik tydeligvis tabt i oversættelsen. Efter en forveksling med transporten i lufthavnen ender de to familier på hinandens overnatningssteder, på hver sin side af en dal og i hver sin ende af Tripadvisor-skalaen. Kan Hayley og James’ forhold overleve endnu en turbulent familiejul, eller er deres fremtid sammen kørt af sporet?

Annonce - artiklen forsætter nedenunder
YOUR CHRISTMAS OR MINE 2 Trailer (2023) Asa Butterfield, Romance Movie
YOUR CHRISTMAS OR MINE 2 Trailer (2023) Asa Butterfield, Romance Movie

Your Christmas or Mine 2

Film | Julefilm, Komedie | 2023
8 dec 2023
Prime Video


Medvirkende (ALFABETISK)
Asa Butterfield, David Bradley, Jane Krakowski

Se alle medvirkende på IMDB
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Back to top button