TV Streaming premierer

Wolfgang

Som en teenager i Østrig udnyttede Wolfgang Puck sin kærlighed til madlavning til at undslippe sin stedfars barske opdragelse. Et lokalt praktikopløb banede vejen for, at han kunne træne på en anerkendt fransk restaurant, inden han landede i USA som 24-årig.

I 70’ernes Hollywood begyndte Puck at arbejde på Ma Maison, hvor han skabte en original menu baseret på friske råvarer, som transformerede det tidligere tacky spisested til en populær anmelderdarling. På trods af det manglede anerkendelsen fra Ma Maisons ejer, hvilket fik Puck til at løbe den største risiko i sin karriere og åbne sin første restaurant Spago, hvilket blev et øjeblikkeligt hit, hvor det berømte klientel satte lige stor pris på Pucks nye amerikanske cuisine og personlighed.

Nærmest ved et tilfælde skabte Puck konceptet om “kendiskokke” med tv-

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

optrædener på tværs af årtier og ved at bygge et overvældende globalt imperium af restauranter, cafeer og produkter for hjemmekokke. Men på hjemmefronten har de vanvittige professionelle krav skabt uro i hans familieliv. Af instruktør David Gelb (Jiro Dreams of Sushi) og skaberne af Chef’s Table er WOLFGANG en oprigtig, inspirerende og emotionel dokumentar, der følger en legende, mens han filosoferer over prisen for at udleve sine drømme.

25 jun 2021
Disney+

Wolfgang Disney+ STREAM HER
Dokumentar

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Image
Annonce

Back to top button