Prime Video

Wilderness – Sæson 1

- ny britisk originalserie på Prime Video

Jenna Coleman, Oliver Jackson-Cohen, Ashley Benson og Eric Balfour er på rollelisten i en ny britisk originalserie med titlen Wilderness. Den psykologiske thriller serie på 6 afsnit har premiere 15. september på Prime Video.

Wilderness er en forskruet kærlighedshistorie, hvor en drømmeferie og et forventet “happily-ever-after” hurtigt bliver til et sandt mareridt. Serien er baseret på B.E. Jones bog af samme navn.

Handlingen kredser om det britiske par Liv (Jenna Coleman) og Will (Oliver Jackson-Cohen), som ser ud til at have det hele. Et solidt ægteskab. Et glamourøst nyt liv i New York. En gylden fremtid, tegner sig foran dem.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Lige indtil Liv opdager Will’s affære. Hjertesorg efterfølges hurtigt af en anden følelse: raseri. Vi kommer med på den amerikanske roadtrip, Liv har fantaseret om siden hun var lille, fra Monument Valley til Grand Canyon, videre gennem Yosemite, og ender med en hedonistisk weekend i Las Vegas for at blæse støv og sved af. For Will er det en chance for at råde bod på det, for Liv er det et helt andet perspektiv – et landskab, hvor der sker ulykker hele tiden. Det perfekte sted at få hævn.

Undervejs støder parret ind i Wills kollega Cara (Ashley Benson), en ung amerikansk kvinde med en glitrende karriere og en tilbedende kæreste, Garth (Eric Balfour). Livs bedst oplagte planer er ødelagt, og da de fire går på vandretur sammen, finder Cara og Garth sig snart ind i Will og Livs liv på en måde, der vil deres fremtider for altid, lyder det i beskrivelsen fra Prime Video.

Wilderness | Official Trailer | Prime Video
Wilderness | Official Trailer | Prime Video

Wilderness – Sæson 1

Serie | Drama, Thriller | 2023–
Medvirkende (ALFABETISK)
Jake Foy, Jenna Coleman, Marsha Stephanie Blake, Vanessa Walsh

Se alle medvirkende på IMDB
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?
Kilde: Prime Video

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Back to top button