TV-Nyt

Vores livs ønskeliste

Dokumentaren ’Vores livs ønskeliste’ følger ægteparret Rikke og Sten i tre år fra 2019 til 2022.

Flyve med luftballon i Burma, se nordlyset på Island, løbe maraton i Nordkorea og holde en fest for venner og familie.

Det er bare nogle af punkterne på Sten og Rikkes ønskeliste. De har fået travlt med at udleve deres største drømme i livet, før Sten forsvinder.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Diagnosen, der ændrer alt
Sten og Rikke bor i Roskilde og har været gift i mere end 12 år. Sten har haft en travl karriere som ingeniør og har blandt andet været med til at udvikle Danmarks største havvindmølle. Men i slutningen af 2018 har familiens liv taget en ulykkelig drejning.

Som 50-årig har Sten fået diagnosen pandelapsdemens, der har sat en brat stopper for ingeniørens arbejdsliv og ægteparrets fremtidsudsigter.

Men i stedet for at lade sig slå ud af sygdommen, har Sten og Rikke besluttet sig for at få det mest mulige ud af deres sidste tid sammen.

Inspireret af Hollywood-filmen ’The Bucket List’ med Morgan Freeman og Jack Nicholson, har ægteparret lavet deres egen liste over oplevelser, de vil have sammen.

Nu er spørgsmålet så, om de når det hele, inden Sten bliver alt for syg?

– Dokumentaren er et unikt og gribende indblik i, hvordan et ægtepar forsøger at få det bedst mulige ud af den værst tænkelige situation. Men det er mindst lige så meget en livsbekræftende fortælling om at huske at udleve sine drømme, og leve livet, før det er for sent, siger redaktionschef i DR, Niels Jacob Schøtt.

’Vores livs ønskeliste’ kan ses på DRTV fra søndag den 15. maj klokken 6.00 og på DR1 mandag den 16. maj klokken 20.00.

16 maj 2022 20:00
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?
Kilde: DR presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Back to top button